Ob sončevem mrku se poljublja božanska trojica navdihujočih

Energije tedna od 25.04.do 01.05.2022.Zapuščamo nekoliko nemirno nedeljo, v kateri se odvijajo velika dogajanja.
Pred nami so dnevi s posebno misijo za Zemljo, katere delček teče skozi vsakega izmed nas. Mnogi že nekaj časa zaznavamo, se intuitivno prepuščamo in z nežno pozornostjo obračamo “tja gor, višje in višje” ter obenem čutimo, da zlate niti božanske zavesti tečejo skozi naša telesa.
Prav posebno energijsko dogajanje teče v znamenju rib, v katerem sta se nedavno objela vladarja, duhovni vizionar Jupiter in intuitivni, čarobni Neptun, ki nam kot vhod v svet božanskega sporoča, da je vse iluzija in vsake sanje resničnost.

Da smo lahko začutili nežno brbotanje božanskega diha v naših telesih, nam je omogočila nosilka lepote in ljubezni Venera s prestopom v ribe, ki se v teh dneh bliža stopinjam svoje najvišje moči.
Živeti brezpogojno ljubezen in radost na Zemlji, sanje kreirati v stvarnost, verjeti v božansko naravo, spustiti “Nebo na Zemljo”, to je njena umetnost ob objemu Jupitra in Neptuna.
Tu je tudi Mars, ki bo – s pretočnostjo naših teles – vse tja do korenin srkal navdihe trojice, ki bo plesala na najvišjih oktavah svoje izraznosti.
Tu je še Merkur iz znamenja bika, ki se bo z dotikom vseh treh odpiral priložnosti za uresničenje sanj.

Venera bo v sredo ob 21:11 poljubila Neptuna, v petek ob 23.13 pa Jupitra. Vsi, ki smo močneje odeti v te energije, lahko oživimo hrepenenja in sanje, prebudimo samoozdravljenje v konkretnosti naših življenj; v procesih znotraj sebe ali preko odnosov, dogajanj.
Da bo čas še bolj prepuščajoč in prebujajoč za našo pristno naravo, se bližamo delnemu sončevemu mrku. Le kje drugje kot v znamenju bika in v tesni bližini Urana, ki nas je prišel prebudit v naši avtentičnosti, osvobojenosti od spominov in spon preteklosti, zgrajenih po meri sistema. Čas je, da raztopimo zgodbe “malih igralcev v službi umetne matrice” in začenjamo živeti sebe v naravnih, neprecenljivih posebnostih.
Bitja svetlobe smo, ki smo prišli harmonizirati prostor in čas ter zaživeti svoje sanje na Zemlji.

Mrk bo nastopil v sobotnem poznem večeru, ob 22:27 in za trenutek ugasnil stare podobe naših ego principov, da bomo lahko po njem iskreno začutili svojo pristno naravo.
Mogoče je vse, ko v telesu zopet začutimo povezanost z izvorom svetlobe in dušno misijo, da z lepoto ustvarjalnosti in ljubezni posvetlimo življenje tukaj na Zemlji. Naj nam bo teden – ne glede na ostala zunanja dogajanja – navdih prebujenja božanskega dela nas.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna vse tja do 12:14 v znamenju vodnarja, polna spominov nočnega nemira in neusklajenosti znotraj nas, kaj čutimo in kaj mislimo. Po njenem prestopu v ribe se bo odprl čas za več spuščanja in prepuščanja.

V torek bomo občutili več živahnosti v svojem čustvenem delu. Luna bo prebudila pretočnost življenja in željo po izražanju naše izvirne narave. Vse v počasnosti in sočutenju do sebe in drugih, živali, narave.

V sredo se nam odpira čudovit praznični dan, ko bomo preplavljeni z nežnostjo, duhovnim hrepenenjem, ustvarjalnostjo. Čutili bomo povezanost z višinami izvorne svetlobe. Luna v ribah se bo dotikala Venere, Neptuna, Jupitra, se povezovala s Plutonom. Merkur z Jupitrom bo poln kreativnih vizij. Ob 18.09 bo Luna že v ovnu, Venera bo ob 21:11 poljubila Neptuna.

V četrtek bomo podoživljali ustvarjalne navdihe in hrepenenja, Luna iz ovna bo čustveno živahna in polna spodbud. A čas bo namenjen spuščanju, zaključevanju v pričakovanju mlaja in sončevega mrka obenem. Merkur s Plutonom bo poglobil naše misli, besede, tudi občutja skozi telo.

V petek bomo še aktivni, a že umirjeni v čustvovanju. V miru lahko očistimo staro in preživeto, tako iz uma, občutij in naših teles. Jejmo malo, lahko se postimo, pijmo veliko izvirske vode. Dobrodošla bo masaža, regeneracija telesa.

V noči na soboto, natančno ob 00:22 bo Merkur prestopil v svoj dom, znamenje dvojčka. Lua bo od 02:18 že v biku počasi drsela proti Soncu in v mlaju in mrku ob 22:27 za trenutek zakrila njegovo svetlobo na poti do Zemlje. Ugasnimo stare programe in se prebudimo v svoji izvirni naravi. Venera bo poljubila Jupitra ob 23:13.

Praznična nedelja bo dan prebujenja, a dajmo si dovolj časa za uravnovešanje energij in nove začetke. Luna se bo dotaknila Urana. Venera se bo povezala z že retrogradnim Plutonom, kar bo odprlo mogočne spomine na moč transformacije, ki živi globoko v nas.