Vikend za umirjanje čustev in uma skozi telo

Sonce je že v znamenju bika in narekuje več počasnosti, preudarnosti, prizemljenosti, ki se širi iz centra naših teles, da lažje umirjamo čustva in um. To bomo ta vikend še bolj potrebovali, zato se povezujmo s seboj in naravo. Tudi sprehod v dežju je pomirjujoč in zdravilen.
Luna iz znamenja kozoroga že od četrtka umirja energijske tokove, njen petkov dan in večer je namenjen dotikanju najbolj zaželjene duhovno navdihujoče trojice v ribah. Ko je vanje prestopila še Venera, nato Mars, smo v telesu začutili hrepenenje prebuditi svoj Božanski del. Duhovni vizionar Jupiter in čarobni Neptun sta dobila priložnost, da se bosta z Venerinim poljubom preko naših teles spustila v zemeljsko stvarnost.
Vikend z Luno v zračnem vodnarju od 08:16 nas bo spodbujal v lastni izvirnosti. Vzemimo si čas za izlete v naravo in povezovanja, da ob luninem krajcu uravnovešamo željo po druženju in miru obenem. Uporabimo sebi najbližji način, da bomo dihali svobodneje, brez čustvenih neravnovesij in miselnih dram zaradi brbotajočih dogajanj. Luna bo izzvana od Urana, Merkur od Saturna in njegovih bremen.
Ostanimo v zavestni pozornosti na prihajajoči čarobni ples “ribje” trojice v nas, ki se bo poljubljala pred in ob prihajajočem sončevemu mrku uranovskega prebujenja. Že kmalu. Ujemimo ritem narave in naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V petek se bo Luna iz kozoroga podala na povezovalno pot znotraj naših energij. Cel dan bomo imeli priložnost prebujeno ustvarjati, razmišljati in se intuitivno prepuščati notranjemu glasu. Izkoristimo čas za delovanje ali prijetne aktivnosti.

V soboto bo Luna po jutranjem praznem teku ob 08:16 prestopila v znamenje sproščenega in obenem nemirnega vodnarja. Čustva bodo vihrava v želji po druženju, drugi del nas si bo želel več miru in počitka. Po luninem krajcu poskušajmo združiti eno in drugo v sproščenih aktivnostih prostega dne.

V nedeljo lahko že zgodaj zjutraj pričakujemo nekaj neravnovesij. Tudi če bomo želeli delovati povezovalno, bomo čustveno nemirni. Tudi naše misli in besede bodo naletele na kopico ovir in strahov povedati, kaj si zares želimo. Vzemimo si dan za stik z naravo, ki nas zna pomiriti tudi v najbolj napetih trenutkih.