Sredi navdihov “ribje trojice” Sonce prestopa v znamenje bika

V današnji velikonočni nedelji smo po močni polni Luni, ki je iskala harmonijo v odnosih in zahtevala očiščenje povsod tam, kjer še nismo uspeli vzpostaviti ljubečega odnosa do sebe.
Sliši se enostavno, za marsikoga pa je to zanka, ki se je “zategnila” že v ranem otroštvu. In jo odpletamo v ritmu svojih energij, spodbujeni z ritmom Zemlje in Univerzuma.
Da močneje čutimo Božanski del, ki prinaša svetlobo, upanje in ljubezen v naše izzive in neravnovesja, smo potopljeni v visoko duhovno ter hrepeneče dogajanje v znamenju rib. Ravno v času poganskega praznika pomladi, krščansko vstajenja in novega upanja.
V ribah na najvišjih oktavah energijskih tokov plava trojica najbolj zaželjenih v tem znamenju. Duhovni vizionar Jupiter in Bog morja Neptun sta se pred dnevi že tesno objela, sedaj pa pričakujeta še njen poljub. Navdihujoče lepotice, čarobne Venere, ki jima hiti v objem. Skupaj raztapljajo meje med sanjami in stvarnostjo; Čutimo?

Velikonočni ponedeljek je še praznični dan, ki nas spodbuja k vstajenju in svetlejšem pogledu, čutenju. Merkur iz znamenja bika se pripravlja na pravi miselno ustvarjalni polet, prebujenje, ki bo zavibriralo skozi naša telesa ob njegovem druženju z Uranom in Venero. Povezujmo svoj božanski in zemeljski del preko Urana, ki je Merkurjeva višja oktava in oče Venere plešoče v ribjem kraljestvu.
Dan bo v globinah lahko intenziven, če bomo merili svoje moči z močjo prednikov, ki prebivajo v nas. Sonce v ovnu bo v izzivalnem odnosu s Plutonom. Čustveno bomo na preizkušnji, koliko lahkotno zmoremo skozi vsakodnevno konkretnost spominov preteklosti.

Sledil bo čas za popuščanje napetosti. Sonce bo v noči na torek prestopilo v sredinsko spomladanski zemeljsko znamenje bika. Naj se umiri tok energij v centru naših teles, da bomo delovali bolj preudarno, povezovali misli z občutki telesa in se premikali skozi čas počasneje, bolj udobno in prizemljeno.
Luna bo v padajoči fazi iz strelca v četrtkovem jutru prestopila v zemeljskega kozoroga in umirjala energijske tokove v nas in zunaj nas.
Vikend z Luno v zračnem vodnarju nas bo spodbujal v lastni izvirnosti. Vzemimo si čas za prijeten izlet in povezovanje. Uporabimo sebi najbližji način, da bomo čutili in dihali svobodneje, brez čustvenih neravnovesij in miselnih dram.
In ne pozabimo; trojica navdihujočih se pripravlja na svoj gala ples. Le-ta bo center naše pozornosti na poti proti popolnemu sončevemu mrku uranovskega prebujenja. O tem več naslednjič. Ujemimo ritem narave na svojem osebnem nivoju bivanja.💚☘️
Jasmina.

Velikonočni ponedeljek bo – po nočno jutranjem prebujenju naših misli in navdihov – iz ure v uro bolj izzivalen, če bomo merili moči z našimi predniki, ki kot spomini bivajo v naših telesih. Sonce bo v kvadratu s Plutonom ob 17:14. Tudi čustveno bomo utrujeni. Večer pa bo navdihujoč in čaroben.

V noči na torek ob 04:16 bo Luna prestopila v znamenje strelca in že dopoldan vznemirjala naš čustveni svet s prevelikimi željami glede na našo moč realizacije. Skušajmo umirjeno potovati čez dan. Sonce se bo s polno močjo poslavljalo iz ovna, ne napihujmo svojih ego principov.

V noči na sredo ob 04:24 bo Sonce prestopilo v zemeljsko znamenje bika. Delovali bomo bolj preudarno, počasneje, povezovali odločitve uma z občutji telesa. Občutek udobja nam bo pomembnejši od gorečega dokazovanja svoje pomembnosti. Luna iz strelca bo stabilnejša, a neusklajena z navdihi in intuitivnimi zaznavami.

Četrtek bo dan z jutranjim prestopom Lune v zemeljskega kozoroga, ob 05:51. Čustva bodo mirnejša in v svojem preudarnem odmiku se bomo povezovali z notranjim centrom moči in energijo življenja. Dan bo odličen za stabilne premike v poslovnem ali osebnem življenju.

V petek se bo Luna iz kozoroga podala na povezovalno pot znotraj naših energij. Cel dan bomo imeli priložnost prebujeno ustvarjati, razmišljati in se intuitivno prepuščati notranjemu glasu. Izkoristimo čas za delovanje ali prijetne aktivnosti.

V soboto bo Luna po jutranjem praznem teku ob 08:16 prestopila v znamenje sproščenega in obenem nemirnega vodnarja. Čustva bodo vihrava v želji po druženju, drugi del nas si bo želel več miru in počitka. Po luninem krajcu poskušajmo združiti eno in drugo v sproščenih aktivnostih prostega dne.

V nedeljo lahko že zgodaj zjutraj pričakujemo nekaj neravnovesij. Tudi če bomo želeli delovati povezovalno, bomo čustveno nemirni. Tudi naše misli in besede bodo naletele na kopico ovir in strahov povedati, kaj si zares želimo. Vzemimo si dan za stik z naravo, ki nas zna pomiriti tudi v najbolj napetih trenutkih.