Objem Jupitra in Neptuna navdihuje svetlobo na poti do Ščipa

Energije tedna od 11. do 17.04.2022
Pa se objemata, oba močna in navdihujoča v svojem ribjem domu; veliki duhovni vizionar Jupiter in čarobni Bog morja Neptun. Povedati vse, kar te dni teče skozi njuno prepletanje v nas in okrog nas, v tem prostoru in času, polnem ekstremov, ki jim ni videti konca, je nemogoče.
Zaznati, začutiti, zavonjati njuno misijo pri sebi, pa je stvar samozavedanja naše božanskosti, intuitivnega čutenja in/ali trenutne ujetosti v prepričanja uma.
Bomo objeli svoje sanje in jih skozi duhovne dele nas spustili v konkretnost življenja? Ali bomo z njima v duetu ostali tam zgoraj v mehkobi zaznav in navdihov, za katere je trenutni svet veliko pregrob?

Ključnega pomena je spuščanje v umu in prepuščanje njima; ko z Jupitrom vidimo izza filtra omejenega uma in z Neptunom intuitivno čutimo, verujemo, da ni več preprek med hrepenenjem, sanjami in stvarno naravo sveta.
Um je tisti, ki kreira umetno matrico, drame, boleča prepričanja; še posebej, če nam je neopazno “ukraden” in tako potisnjen v ekstreme umetnega sveta (si.s.tema), ki nam jemlje energijo življenja in svetlobo srca.

Objem Jupitra in Neptuna se dogaja na 23 stopinji znamenja ribi, v ozvezdju Letečega konja Pegaza. Tu teče energija, s pomočjo katere lahko poletimo iz slabega v dobro, iz teme v božansko svetlobo Olimpa.
Seveda takrat, ko zmoremo globoko skozi procese čiščenja temnih senc, izzivov in bolečin; na nivoju telesa in duha; preko psiho-fizičnih lomov, celjenj in transformacij, ki zažigajo strup naših največjih travm. Za to potrebujemo veliko poguma, srčnosti in duhovne “odprtosti”. Meja med ekstremi svetlobe in teme je tanka. Mnogi čutimo to; povejmo, podprimo, pomagajmo drug drugemu. Potujmo povezani v duhovni spirali življenja navzgor.

V noči na ponedeljek bo Merkur že prestopil v znamenje bika, v katerem bodo misli bolj preudarne, besede bolj prizemljene. V noči na sredo bo Sonce iz ovna ponosno podprto s strani Saturna, mi pa gotovejši v zavedanju centra moči.
V zgodnjem jutranjem petku se bo drugi del moških energij Mars spustil v znameneje ribi v želji začutiti njeno nežno dehtečo lepoto; lepotice Venere, ki pa si želi veliko višje in višje – proti romantičnim sanjam, hrepenenjem, najvišji oktavi ljubezni in duhovne lepote – v objem Jupitru in Neptunu, že kmalu.
Ves dni tega tedna bomo stopnjevali srčne napetosti in odkrivali resnice o odnosu do sebe na poti rastoče Lune vse tja do sobotnega večernega ščipa. Nastopil bo ob 20:54 v znamenju tehtnice. Vdihnimo posebne, navdihujoče energije tega tedna in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

Noč na ponedeljek

bo lahko naporna. Po prehodu Merkurja iz ovna v znamenje bika ob 04:09 pa se bomo v umu le umirili. Dan bo čustveno še razburkan, a poskušajmo najti harmonijo s pomočjo počasnejših misli in besed. Predajmo se navdihu prepleta Jupitra in Neptuna.

V torek

nas z Luno v znamenju leva čaka še nekaj napetih trenutkov. Ko obenem čutimo strah stopiti naprej in nujnost se premakniti, nas to čustveno precej bremeni. Luna bo v opoziciji s Saturnom in Marsom. Ob 16:05 bo prestopila v tišjo devico in nas povezala z mirom v umu. Bodimo v objemu Neptuna in Jupitra.

V noči na sredo

bo Sonce iz ovna čutilo podporo Saturna, mi pa bomo gotovi v svoj center svetlobe, ki nas čuva in vodi naprej. Luna v devici bo s pretiranjo skrbnostjo vznemirjala naša prepuščanja. Popoldan bomo iz višjih nivojev dobili sporočila, kako ostati v harmoniji s seboj.

V četrtek

bomo na preizkušnji, kako svoje sanje, navdihe in ideale spustiti v konkretnost življenja. Prepustimo se toku in si privoščimo večerno regeneracijo, masažo, čustveno sproščanje na način, ki nas napolni z vero, da je sanje mogoče živeti. Ob 22:45 bo Luna že prestopila v tehtnico.

V zgodnje jutranjem petku

nas čaka prestop Marsa in uporniškega vodnarja v nežne ribe. Želel si bo občutiti lepoto čarobne Venere v ribah, ki pa se ji mudi višje in višje; v objem najvišje oktave ljubezni, k Jupitru in Neptunu. Luna se bo pripravljala na svojo polnost na Veliki petek.

V soboto

bo Luna iz znamenja tehtnice iskala naše resnice v odnosu do sebe in razsvetlila večer s svojo polnostjo. Ščip bo nastopil ob 20:54 in nam odprl odgovore, ki bodo pomirjali, a obenem zahtevali odločitve od odnosov, ki nas zastrupljajo.

V nedeljo

stopamo v praznik Velike noči. Luna bo že v noči prestopila v znamenje škorpijona. Dan bo odmaknjen, močan in obenem poln pričakovanj ponovnega rojstva. Naj bo to dan veselja, pomladi in novega upanja, ki ga čutimo v “božanskem” delu nas. Naj nam bo lepo.