Prelom ali novi začetki

Torek, 05. april 2022
Nekateri ali mnogi izmed nas potrebujemo zelo, zelo veliko bolečine, da preseže tisto znano mero, ki smo se jo naučili nositi kot normalno že od otroštva.
Nekateri potrebujemo konkretni pogled smrti v oči, da se nekaj prelomi ali pa zaceli v nas, kar je bilo zlomljeno, poškodovano, ko smo bili kot otroci prepuščeni svetu avtoritet, ki so ostajale na nivoju raniteljev zaradi svojih ranjenosti.
Dualnost tega sveta, ki teče skozi nas v ekstremu..

Kako začeti znova, da v vmesni praznini ali negotovosti ne pademo zopet nazaj? Da lahko tokrat zaupno, varno in nežno objamemo tisto malo punčko (fantka), ki je le upala odpreti oči, zlepljene od posušenih solza in strahov in videti svetlobo iz teme tunela?
Se končno lahko rodi v sebi ljubeči svet?
Če je počil najbolj gnojno boleči tur in strup generacijskega trpljenja odteka, je čas…
Naj teče, saj tako zmoremo videti svetlobo.

Sama sem še v procesu okrevanja, na minimumu življenjske energije telesa. Spontano in zavestno čistim zanke, strahove mojega malega uma, s katerimi me je potiskal nazaj. In še poiskuša s svojimi igricami, če le nisem s seboj. Vam jih naslednjič opišem.
Komu služi zares?
V vseh teh letih je uspel zignorirati moje še tako hude psiho fizične bolečine in izčpanost. Zavajal me je s prepričanji iz otroštva, ki so se samo še krepila in potrjevala v zrcalu njegove realnosti.
So bila to moja prepričanja ali ujetniki ujetega uma namenjeni služenju?
Vse z namenom, da ne bi živela svoje “božanskosti”, po kateri tako hrepenim, hrepenimo?
Je to ena od prebojnih poti od Saturna k Uranu, ko vmes srečamo Kirona kot proces najglobjih bolečin in ozdravljenja?
In nato Neptuna – za devetimi gorami in devetimi vodami…”

Tokrat je pri meni nekaj drugače.
V nedavnem preboju procesa življenje – smrt – življenje (kot današnji nočni duet Marsa in Saturna), ko je bolečina presegla ekstrem že osvojene, si je moja mala deklica upala odpreti oči in ugledati Sonce, ki sveti v njej in za njo.
In slišim jo in končno čutim.
Si to ti, Venera v znamenju rib, v katere si vstopila danes ob 17:17? Za podporo tebi, meni, vsem nam?
Uporabimo ta Božanski načrt za prehod iz teme v svetlobo.💚☘️
Jasmina.