Prelom od enakonočja do mlaja

Sobota,02. april 2022
Veliki prelom na točki pomladnega ekvinokcija, ko je Sonce na svoji poti prečkalo ekvator, naznanilo trenutek enakonočja in obenem proces premagovanja svetlobe nad temo, je bil tokrat tudi eden največjih prelomov v mojem življenju.
Ko zanihaš med življenjem in smrtjo, ko čutiš to boleče trganje v vsaki celici telesa, ko odteka energija skoraj do zadnjega diha, ko strup zaliva občutke, jemlje smisel; ko se vrtijo prizori rojstva, dram otroštva, mladosti in zrelosti, je vrtinec navzdol skorajda premočan.

A še sem tu. Ne dojemam še oziroma se zaenkrat čudim svoji drugačnosti, ki se rojeva, jo samo opazujem in ji skušam slediti. Bo ostala, se okrepila? Bi to lahko bila roka, ki bo le objela mojo malo deklico? Še zaniham, a izgleda kot da je svetloba močnejša. Občutki so posebni. Je le počil tisti najbolj gnojno boleči tur, da je lahko iz telesa, misli in čustev z vso močjo stekel in še teče strup generacijskega trpljenja v meni?

Rabim počitek, telo je na minimumu energije in odreagira takoj, ko bi hotela stopiti nazaj tja v preteklost, v svoj stari jaz. Rabim veliko miru, ki si ga nisem nikoli zmogla dati. Saj do njega vendarle nisem imela “pravice” v svoji stari podobi.
Je bilo potrebno skozi veliki finale pogledati smrti v oči, da se bom lahko odLočevala od bremen?
Je to Sporočilo, po katerem sem hrepenela od rojstva?
Je imelo moje že obsedeno iskanje, raziskovanje, moja drugačnost, (pre)občutljivost – vse izven meja sprejemljivega s strani družine (okovane v strah čutiti in videti) in starih preteklih odnosov – mnogo Višji smisel kot le mojo skorajda popolno izčrpanost?
Kaj če je bila to moja edina pot v Življenje, Ozdravljenje?
Iti skozi tunel iz teme v svetlobo življenja? Rojena na dan Kresničk?
Vprašanja in odgovori, ki bi lahko pomirili, ki so pot Kironskih bolečin in ozdravitev. Večni proces.
Po Kironskem mlaju v znamenju ovna smo, ki nas iz procesa ranjenca, tudi ranitelja, lahko potisne na pot zdravitelja sebe in drugih; saj smo vsi povezani. In ko se ozdravljenje zgodi v eni celici, se celice okrog nje prebujajo v tej svetlejši vibraciji. Čutimo?
Več pa jutri, spet v Energijah tedna, ki jih prvič po 9-ih letih v minulih 14-ih dneh nisem mogla napisati.💚☘️
Jasmina.