Vikend za spomladansko enakonočje

Vikend od 18.do 20.03.2022
Sms po petkovi jutranju polni Luni v znamenju device, ki je v iskanju ravnovesja odpirala vprašanja in povezovala konkretno zemeljsko z duhovnimi dimenzijami. Vsi smo spoj božanskega in zemeljskega, zato v tej harmoniji stopajmo po svoji poti dharme, ki je v teh dneh podprta z močmi in modrostmi posebnih duhovnih zvezd.
Po Ščipu je Luna v petek ob 12:25 prestopila v tehtnico z namenom držati ravnovesje v odnosih, željah in ustvarjalnih nagibih.
Sobotni dan bo lahko nemiren zaradi Venerinega izziva od Urana, ki jo bo pretresal v njeni iskrenosti; tako v odnosu do sebe kot drugih in vrednotah. Začutimo, kaj si zares želimo in cenimo.

Vsi pa se brezmejno veselimo vstopa v toplejšo pomlad s prehodom velikega Sonca v znamenje ovna. V nedeljo, natanko ob 16:33. To je trenutek, ko slavimo enakonočje, sai dan doseže natančno dolžino noči in korak po koraku bomo nadaljevali v smeri krepitve svetlobe, ki bo z zavedanjem svojih moči premagovala temo noči. Tako zunaj kot znotraj nas, za sočutnejši svet. Dobrodošla pomlad.💚☘️
Ujemimo ritem narave na svojem osebnem nivoju bivanja in naj nam bo lepo.
Jasmina.

V jutranjem petku bo ob 08:17 nastopila polna Luna v znamenja device, ki se bo postavila nasproti Soncu iz znamenja rib. Bomo začutili in zmogli delovati konkretno kot povezanost zameljskega in duhovnega v nas? Moč bo velika, regenerativna, zato si dovolimo iz svojih globin odpreti vrata pogumu. Pluton bo združeval naša čustva in notranjo moč, Luno in Sonce. Luna bo prestopila v tehtnico ob 12:25.

V soboto bo Luna iz znamenja tehtnice vzpostavljala ravnotežje v odnosih, željah in ustvarjalnih nagibih. Bo pa dan lahko nemiren zaradi Venerinega izziva od Urana, ki jo bo pretresal v njeni iskrenosti; tako v odnosu do sebe kot drugih in vrednotah.

V nedeljo se odprimo slavljenju enakonočja in prihajajoče pomladi. Sonce bo od 16:33 prestopila v znamenje ovna, dan bo dosegel dolžino noči in svetloba Sonca bo dan za dnem premagovala temo noči. Dobrodošla pomlad in naj svetijo naše Luči. Naj nam bo lepo.