SREDA – 16. marec 2022

SREDA je, dan Merkurja, ki iz znamenja rib krepi intuitivne zaznave in se približuje vizionarsko-duhovno-intuitivni trojici, katero poln modrosti in zavedanja enosti že korak po koraku zapušča Sonce, da kmalu oznani pomlad. Zadnje stopinje rib vanj spuščajo reko neskončnih spoznanj.
Zjutraj se ob ptičjem petju že zgodaj dani, proti večeru je tako prijetno svetlo. Prihaja enakonočje, ko svetloba doseže dolžino teme in krajša noči v svojem zavedanju svetlih moči.
Pred tem pričakujemo še nekaj premikov v našem umu in srčnem prostoru. Pa si danes z Luno iz znamenja device – ob naraščajoči napetosti Ščipa znotraj in zunaj nas – postavljajmo zrcalo vprašanj, ki odseva odgovore skozi iskrena občutenja, miselne prebliske in telesne zaznave.
Čutimo podporo duhovnih sil in verujemo v intuitivno zarisano pot? Smo obenem dovolj prizemljeni in konkretni v dejanjih?
S to harmonijo znotraj sebe povezujemo svojo božansko in zemeljsko naravo v celoto.
Vzemimo si čas in opravimo čakajoče konkretne malenkosti, uredimo dom, delovni prostor, okolico. Negujmo svoje telo, uživajmo zdravo hrano, bodimo fizično aktivni in v uglašeni v svojem ritmu in ritmu narave. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
Mi pa na sredinih srečanjih Ritma naših energij na https://www.jasminakrt.com/…/srecanja-ritem-mojih…/

Vabljeni.

Luna je ob 05.58 prestopila v znamenje device.
Danes ni aspektov med planeti.

Luna bo v noči na četrtek naredila opozicijo z Merkurjem iz ribic.