Vikend nežnih zaznav in navdihujočih trenutkov

Vikend od 11. do 13.marca 20222. Po in ob bok mogočnemu čiščenju ter odpiranju za naravne vrednote (kar naj ostaja neprekinjen proces), povezovanju pristnih posameznikov za skupno dobro sveta, ki si ga tako želimo, je konec tedna še posebej namenjen občutenju, sočutenju, nežni skrbi in zavedanju, da bo “dobro meni in nam, ko bo dobro tebi in vam”, saj smo vsi del celote.
Del matere Zemlje smo in obenem Božanski otroci, ki vsak v sebi lahko krepimo svetlobo ter uravnovešamo čas tukaj na Zemlji. Zazrimo se v svoje darove, lepoto, Srce.

Luna je v noči na petek prestopila v nežnega raka z namenom, da se v harmoniji dotika vseh naših delčkov, energij ali planetov tam zgoraj. Okrepila bo Merkurjeve in naše intuitivne zaznave, v soboto povezovala visoka zavedanja Boga neba Urana in nas polnila z Jupitrovimi vizijami mehkejše prihodnosti.
V nedeljo se bo duhovna energija prelivala skozi naša telesa.
Luna se bo dotikala sanj vsakega od nas s pomočjo moči Neptuna, Sonce ga bo objelo ob 12:42.
Spuščajmo meje malih ego principov in začutimo sebe kot kapljo v neskončnem oceanu celote sočutenj in modrosti.
Vera v svetlobo in naša zavestna krepitev notranje luči nas lahko popeljeta proti nepremagljivim in sočutnim energijam življenja.
Ujemimo ta navdihujoči ritem narave in ga spustimo skozi svoj osebni nivo bivanja. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
Da lahkotneje in močneje svetimo pa naša druženja vsako sredo na https://www.jasminakrt.com/…/srecanja-ritem-mojih…/
Poglejte pod zavihek Dogodki – Ritem mojih energij

V petkovem jutru, ob 08:24, bo Luna prestopila v čustveno znamenje raka in potopili se bomo v vodne, sočuteče zaznave. Skrb za bližnje, družino in vse, ki jin čutimo v srcu bomo izražali z besedami in dejanji.

Sobota bo prijeten dan, ko bomo povezovali visoke frekvence prebliskov z vizijami prihodnosti. Verjeli bomo v dobro, duhovno in povezovalno energijo, ki teče skozi nas in nam pomaga k sprejemajočemu, mehkejšemu življenju.

V nedeljo se bo podobna energija prelivala skozi nas in okrog nas. Luna se bo dotikala sanj s pomočjo Neptuna, Sonce ga bo objelo ob 12:42. Spuščajmo meje malih ego principov in začutimo sebe kot kapljo v oceanu celote sočutenj in modrosti.