Po velikem čiščenju polnimo čase energije, čutenj in povezovanj

Pa ponovimo še enkrat za naš um, kako močan energijski proces je za nami, Vsekakor pogumna priložnost za temeljito očiščenje spodnjih energijskih centrov nečistoč in ujetosti.
Čistili smo energijo življenja zastrupljenih ostankov preteklih strahov, zapuščali stare vrednote in umetno ustvarjene potrebe, odvisnosti.
To počnemo vsak trenutek zapuščanja starega in prehajanja v novo – to je preobrazba, sprememba kot stalnica življenja, ki je tako samo po sebi duhovni razvoj.

Na čisto in izpraznjeno mesto postavljajmo pristne dele nas, ki se na novo rojevajo, v nas prebujajo notranjo moč in ljubezen, iz katere bomo zalivali sebe in druge.
Bodimo zaznavni vsak trenutek, kaj nas energijsko napolni in kaj nam odpira ustvarjalne radosti.
Sprejemajmo samostojnost in obenem povezanost skozi skupno zavest in sočutenje.
Tam zgoraj in tu spodaj te dni prevladuje energija, ki povezuje visoke frekvence vodnarja in intuitivna ribja vodna prepuščanja.

Energija vodnarja se je z današnjim prestopom Marsa in Venere še okrepila. Skozi nas teče želja po razvojnem napredku, povezovanju podobno mislečih in videnju sveta skozi oči visokega stanja zavedanja.
Obenem Sonce v znamenju ribi – po dotiku Jupitra in potovanju proti Neptunu – sveti v naše modrosti, vizije, videnja, intuitivna zaznavanja ter podporo duhovnih sil, ki spuščajo sanje na Zemljo.

Pomemben povezovalni prestop pričakujemo v noči na četrtek, ko bo – kdo drugi kot – hitri Merkur zapustil znamenje vodnarja in se potopil v ribe. Misli, besede, dejanja bodo postala mehkejše, prepojene s sočutenjem in drsenjem skozi življenje.
Ta občutja bomo še bolj pretanjeno doživljali ob koncu tedna. Luna bo v rastoči fazi preko bika in dvojčkov vstopila v vodno znamenje raka, v nedeljo ob 12:42 pa se bo Sonce objelo z Neptunom. Ko spuščamo meje svojih malih ego principov in se sočutimo v vsakem premiku čutenja, misli in telesa.
Ujemimo ta visoko intuitivni ritem narave na svojem osebnem nivoju bivanja in naj nam bo lepo. 💚☘️
Da stopimo v samega sebe pa vabljeni na
srečanja Ritem mojih energij v zrcalu Višje inteligence
Poglejte pod zavihek Dogodki

V ponedeljek bo Luna v znamenju bika nepričakovano prebujena z Uranom. Ćez dan bomo skozi srce čutili pretok naših modrosti in vizij, ko bo Luna povezovala Sonce in Jupitra. Proti večeru bo več tesnobe in resnosti ob njenih izzivih s Saturnom.

V torek namenimo čas regeneraciji in občutenju novih moči, ki bodo preplavile nač srčni center. Luna v biku bo za nas še želela počasnosti, stabilnih korakov in bližino narave, tudi čutnih užitkov telesa. Ob 19:39 bo prestopila v dvojčke, večer bo energijsko močan in povezovalen.

V noči na sredo bo Luna iz dvojčkov prebujala Venero, da se bomo čez dan veselili novih poznanstev, odnosov in povezovanj. Občutimo svobodo dajanja in sprejemanja, ko nismo navezani na stare vrednote.

V noči na četrtek, ob 02:32, bo Merkur potiho zdrsnil v znamenje ribi k duhovno intitivnemu trojčku Jupitra, Sonca in Neptuna. Misli, besede, dejanja bodo postala mehkejša, prepojena s sočutenjem in drsenjem skozi življenje. Lunin krajec nas bo prebujal v delovanju navzven.

V petkovem jutru, ob 08:24, bo Luna prestopila v čustveno znamenje raka in potopili se bomo v vodne, sočuteče zaznave. Skrb za bližnje, družino in vse, ki jin čutimo v srcu bomo izražali z besedami in dejanji.

Sobota bo prijeten dan, ko bomo povezovali visoke frekvence prebliskov z vizijami prihodnosti. Verjeli bomo v dobro, duhovno in povezovalno energijo, ki teče skozi nas in nam pomaga k sprejemajočemu, mehkejšemu življenju.

V nedeljo se bo podobna energija prelivala skozi nas in okrog nas. Luna se bo dotikala sanj s pomočjo Neptuna, Sonce ga bo objelo ob 12:42. Spuščajmo meje malih ego principov in začutimo sebe kot kapljo v oceanu celote sočutenj in modrosti.