Vikend polnjenja z energijo življenja

Pa smo, skozi globok transformativni tunel svojih nezavednih globin smo potisnili dva spodnja energijska centra; energijo življenjske moči in napredka ter energijo vrednot, ustvarjalnosti in odnosov – najprej do sebe in zrcalno do drugih.
V teh dneh se namreč še močneje zavedamo, da smo na poti, ko nas bo samo proces vračanja v samega sebe, v svoje moči, k naravnim vrednotam telesa, duha, življenja in čutenje sebe kot duhovnega bitja, ki mu Zemlja daje na razpolago vse njeno obilje, lahko popeljal v svet, po katerem tako hrepenimo.

V tem koncu tedna aktivno in sproščeno sestavljamo svojo novo podobo iz vseh tistih koščkov, ki se na novo rojevajo, kot prihajajoča pomlad.
Sprašujmo in si odgovarjajmo s telesom, umom, čutenjem.
Kaj zares cenimo, ko smo v sebi, ko spet oživijo naši otroški nasmehi stran od umetnih potreb in potrošniških ujetosti manipulativnega sistema?
Čuvajmo svojo energijo, polnimo jo s čistočo dejanj in povezovanj. Z Luno v ovnu bodimo aktivni na svoj najboljši način.
S sobotnim Soncem in Jupitrom čutimo veličino zaupanja vase in v celoto vseh nas.
V nedeljskem dopoldnevu pa pospremimo Marsa in Venero v vodnarja, da bomo začutili več priložnosti za svobodno izražanje svojih talentov in lepote, ki jo nosimo v sebi.
Ujemimo ritem narave na svojem osebnem nivoju bivanja in naj nam bo lepo.☘️💚
Jasmina.

V noči na petek ob 01:52 bo Luna prestopila v ognjenega ovna in razgibala čas. Napolnimo se z energijo življenja, prihajajoče pomladi, lepote narave. Pojdimo na aktiven tek ali drugo športno dejavnost. Delujmo skozi ustvarjalnost.

V soboto nas čaka prijeten in aktiven dan. Z Luno v ovnu bomo ognjeno aktivni, polni novih navdihov, želja in premikov. Sonce v konjunkciji z Jupitrom ob 15:06 pa nas bo polnilo z zaupanjem, da skupaj v sočutenju in svetlobi ustvarjamo boljši svet.

Nedeljsko jutro nas vodi v premik Marsa in Venere v znamenje vodnarja, v katerem se bosta objela, nato pa bo Venera le pospešila svoj korak. Mars prestopa ob 07:22, Venera ob 07:29, objameta se ob 08:12. V vodnarju bomo začutili več priložnosti za svobodno izražanje svojih talentov in lepot. Luna bo ob 9h prestopila v bika in obe energiji še spodbudila k delovanju. Naj nam bo lepo.