Četrtek – 03. marec 2022

ČETRTEK je in Jupitrov dan, ki se po včerajšnjem mlaju in poljubu navdahnjene Lune po njem, počasi pripravlja še na združitev s Soncem ob koncu tedna. Zavedanje, da smo kaplja v oceanu modrosti bo iz trenutka v trenutek močnejše. Naj nas prevzame v polni (po)moči umirjanja razburkanih ekstremov tukaj na Zemlji.
Danes je poseben dan prepleta velikih energij, ko v pritisku umiranja starega in rojevanju novega skozi tunel transformacije, globokega čiščenja “maga” Plutona potujeta Mars ob 09:43 in Venera ob 18:55.

Nezavedno čiščenje življenjske energije in samopodobe vsakega od nas je doseglo vrhunec. Umiranje starih vrednot in odvezovanje od do včeraj še nepogrešljivih (materialnih) odvisnosti in odnosov je v sklepnem dejanju procesa.
Slišimo, spuščamo brez prisile in to sprejemamo, zažigamo in se na novo rojevamo? Čutimo energije feniksa?
“Izbira” procesa je pogojena z zankami nezavednega uma in jasnino v mislih, pozornostjo; ali smo razpršeni izven sebe ali ohranjamo mir in center notranje moči?

Luna iz znamenja ribi bo z dotiki glavnih igralcev vse do pozne noči mehčala trdoto in ekstremnost procesa – kot anastezija, vera v sočutenje in zavedanje, da smo tu za življenje.💚☘️
Jasmina.
Da bomo v sozvočju Srca in centra notranje moči, trdno v sebi pa se povezujemo na srečanjih 😘https://www.jasminakrt.com/…/srecanja-ritem-mojih…/ Pogljete objavo pod Dogodki.

Luna je v znamenju ribi.

Mars konjunkcija Plutona ob 09:43

Luna konjunkcija Neptun ob 12:37

Venera konjunkcija Pluton 18:55

Luna sekstil Pluton od 22:03

Luna sekstil Venera ob 22:15

Luna sekstil Mars ob 22:44

Luna je v praznem teku od 22:47