Proti mlaju v ribah in skozi pritiske nezavednih tunelov moči in strasti

Odhajajoča nedelja že prebuja spodnje energijske centre Zemlje, ki se bodo v tem tednu prepletli v polnih močeh in strasteh nezavednih spominov in trenutnih zgodb.
Skozi tunel Plutona bosta v četrtek v pritisku ekstremov v nas in zunaj nas stopila Mars in Venera, ki se čisti že tretjič in zadnjič.
Kaj bomo izbrali oz koliko lahko izbiramo na osebnem in kolektivnem nivoju?
Vrtinci dogajanj že nakazujejo neustavljivo, ko na nizikih vibracijah trdega čiščenja izražajo brezkompromisno bojevanje med svetlobo in temo na nivoju sveta.

V horizontali osebnih izbir in vertikali zavedanja je neskončno različic, ki bi lahko zaigrale na to strastno melodijo črno belih tipk. A v konkretnosti zaživimo tisto, čemur skozi ujetosti nezavednega uma in zmanipuliranost zavednega uma namenjamo glavnino pozornosti in energije.
To in tu je realnost kolektivne zavesti, katere del smo v vsakem trenutku.
Zato že nekaj let z “višjim” namenom pišem bolj “poetično” za vse nas, ki kot Zvezde svetimo v temnih nočeh, dvigamo svojo in skupno vibracijo ter se vračamo k sebi domov v sočutnje, ljubezen in radost, da z njimi objemamo Zemljo. To je pomoč Svetlobi naše skupne zavesti, iz katere prav vsi “vlečemo” misli, občutja in sanje; tako “črni” kot “beli” deli nas.
Krepimo mir in Svetlobo vsak trenutek, za svobodo življenja gre.
Te dni še močneje spuščajmo in čistimo svoje spomine, navezanosti in umetne vrednote.
In pod paleto strahov poiščimo ustvarjalne moči.
Ustavimo površinske vsakdanjosti, Zemlja nas potrebuje v veliki nalogi. Naj um počiva ob dotiku Merkurja s Saturnom.

Luna bo v fazi globokega spuščanja in odpuščanja drsela proti sredinemu mlaju v ribah, kjer jo pričakuje Sonce. Oba se bosta na dan mlaja osvobodila bremen ob dotiku z Uranom, da bomo znotraj sebe razsvetlili možnost novih začetkov in prebujenosti. Mlaj bo nastopil v sredo ob 18:34 ob duhovni podpori Jupitra v ribah in nam odprl še globe zavedanje, da smo kaplja v oceanu modrosti, zato delujmo v sozvočju in sočutenju.
Iz srca in centra notranje moči, iz Lune in Sonca.
Ob koncu tedna, po prepletu globokih energij Marsa, Venere in Plutona, že v noči na petek Luna prestopa v znamenje ovna za več živahnosti. Sonce bo objelo duhovnega podpornika Jupitra. Mars in Venera bosta z nekajminutno razliko prestopila v vodnarja. Toliko je dogajanj v tem tednu, da bomo vsak dan odprli še globje uvide v energijske premike. Ujemimo in držimo svetlo različico ritma narave.💚☘️
Jasmina
Za še globji vpogled v svoje energije in moči pa Vabljeni na tedenska srečanja; poglejte pod Dogodki – Ritem mojih energij na https://www.jasminakrt.com/…/srecanja-ritem-mojih…/

V ponedeljek bo Luna v znamenju vodnarja, Ob spuščanju bremen in čustvenih ujetosti bomo nemirni spraševali svoj um, če je to naša smer. Ali se pemaknemo in poslovimo od znanega ali bi še radi ostali na mestu. Luna bo po kvadratu z Uranom, v poznem večeru bo objela Merkurja.

V noči na torek bomo čutili nekaj tesnobe, ki bo le počasi popuščala skozi dan. Poskusimo ujeti svoj umirjeni ritem v čustvih in mislih, da se bomo čutili varno in osvobojeno prastarih strahov, ki vlečejo k sebi neprijetne dogodke. Luna bo ob 21:53 zdrsnila v znamenje ribi.

V sredo naj počiva naš um, odmaknimo se v tišino. Tako bomo znotraj sebe začutili nove priložnosti in svobodo začetkov. Sonce in Luna bosta razsvetljena z Uranom. Mlaj bo nastopil v sočutju rib ob 18:34. Luna se bo že ob 22:23 dotaknila Jupitra.

V četrtek stopimo skozi transformativni tunel velikega Plutona. Z močjo življenja – Marsom že dopoldan, zvečer pa še z Venero – tretjič in zadnjič odstranimo umetne vrednote iz svojih pričakovanj. Čas je za svet po ritmu in željah narave, katere del smo.

V noči na petek ob 01:52 bo Luna prestopila v ognjenega ovna in razgibala čas. Napolnimo se z energijo življenja, prihajajoče pomladi, lepote narave. Pojdimo na aktiven tek ali drugo športno dejavnost. Delujmo skozi ustvarjalnost.

V soboto nas čaka prijeten in aktiven dan. Z Luno v ovnu bomo ognjeno aktivni, polni novih navdihov, želja in premikov. Sonce v konjunkciji z Jupitrom pa nas bo polnilo z zaupanjem, da skupaj v sočutenju in svetlobi ustvarjamo boljši svet.

Nedeljsko jutro nas vodi v premik Marsa in Venere v znamenje vodnarja, v katerem se bosta objela, nato pa bo Venera le pospešila svoj korak. V vodnarju bomo začutili več priložnosti za svobodno izražanje svojih talentov in lepot. Luna bo ob 9h prestopila v bika in obe energie še spodbudila k delovanju. Naj nam bo lepo.