Vikend za telesno aktivnost in dušno ustvarjalnost

Vikend od 25. do 27.2.2022 Ta teden se – če je le naša energijska usmerjenost k Marsu, Veneri in čarobnem Neptunu – predajamo visokim navdihom, domišljiji in sanjam, ki jih skozi svoja ustvarjalna telesa in duše spuščamo na Zemljo. Kako zelo pomembno je poznati preplet svojih energij, da lahko močneje in lahkotneje usmerjamo pozornost tja, kjer svetlimo življenje.
Brez iskanja zunanje pozornosti se prebujajo naši talenti, kot prihajajoča pomlad. Sonce v znamenju ribi spušča meje med nami in nas v intuitivnem zaznavanju povezuje v celoto morja.

V petkovem dnevu umirjamo vznemirjenost uma zaradi nočnih in minulih stresnih dogjanj. Pomagajmo sebi, življenju in Zemlji z dvigom “frekvence glasu” Merkurja, višje nad vsakodnevne nevihte življenja. Naj nas ne odnaša igra teme, ki v svojih lastnih sencah išče strahove. Mi smo tu, da jo razsvetljujemo.
Vikend z Luno v znamenju kozoroga nas bo umiril, dovolimo si ujeti ta zemeljski ritem narave ter se v njem odpreti za oblikovanje naravnih vrednot. Tako bomo lahko dragoceno prispevali svetu, ki bo dihal v harmoniji z življenjem vsakega bitja na Zemlji.
Bodimo fizično aktivni in dušno ustvarjalni.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Pa razmislimo o priložnosti za globji vpogled v svoje energije, s katerimi “ustvarjamo” svet v nas in okoli nas.
Poglejte na zavihek Dogodki – Ritem mojih energij

V noči na petek bo Merkur iz vodnarja dosegel izzivalen odnos z Uranom. Že nekajdnevni nemir v našem umu se lahko še okrepi. Pazimo na besede, odločitve in premike, najprej se umirimo, nato ukrepajmo. Dan bo zahteval veliko tišine. Ob 17:27 bo Luna prestopila v kozoroga in nas umirila v čustvovanju.

Sobota z Luno v kozorogu bo umirjena, prizemljena, organizirana. Pridih nežnosti in duhovne modrosti bosta prispevala Sonce in Jupiter v ribah. Vzemimo si dan za aktivno delo, krepitev telesa in počitek.

Nedeljsko dopoldne bo lahko nežno in ustvarjalno, če bomo imeli fokus in mirnost delovanja. Proti popoldnevu vlagajmo še več energije v to, kar nas strastno privlači. A ne pritiskajmo nase ali na druge. Ob 19:25 bo Luna prestopila v zračnega vodnarja.