Moč in navdih ustvarjalnosti umirjata neučakanost uma

Odhajajoča nedelja nekatere izmed nas preseneča z neravnovesji znotraj in zunaj. V čustvenem valovanju smo dregnili tja, kjer teče proces povezovanja in ustvarjanja, ki potrebuje še nekaj odmika. Čustveno umirjanje in umik v svoje globine nam bo prinesel že prvi dan tedna, ko bo Luna vstopila v znamenje škorpijona.
Raziskovali bomo znotraj sebe, obenem pa spodbujali spodnja dva energijska centra k slavljenju življenju skozi čarobno ustvarjalnost.

Plodna lepotica Venera, ki svoje brbotanje še skriva v varnem zavetju naših ustvarjalnih posod in njen vitez Mars, ki ji zagotavlja prostor ter dotok energije, se bosta sredi tedna povezovala z najvišjim energijskim centrom.
Ob pomoči vladarja Neptuna – višje oktave Venere, bosta v navdihujoči domišljiji, sanjah in pravljicah odpirala poti za materializacijo naših vizij na Zemlji. Nežno, odgovorno, brez ispostavljanja in iskanja pozornosti, se bodo prebujali naši talenti. Sonce v znamenju ribi že spušča meje med nami in nas v intuitivnem zaznavanju povezuje v celoto morja.
Tu ni prosotra za grobe posege in tekmovalnost.

Bo pa naš um neučakan v svojih visokih frekvencah zaznavanja, kar nas bo vznemirjalo, nam jemalo fokus in umirjeno nit delovanja. Merkur bo v noči na petek v izzivu z Uranom. Poskusimo se dvigniti še više nad morebitne nevihte vsakdana. Vikend z Luno v znamenju kozoroga nas bo umiril, dovolimo si ujeti ta zemeljski ritem narave ter se v njem odpreti za oblikovanje naravnih vrednot. Tako bomo lahko dragoceno prispevali svetu, ki bo dihal v harmoniji z življenjem in svetlobo na Zemlji.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
Slika; “We aew singing in the rain”
Veliko bi imeli za raziskati v naših energijskih globinah v tem tednu v zrcalu Višje inteligence, ki narekuje skupni ritem.🥰 Zato za radovedne nekaj informacij na linku DOGODKI:)) Vabljeni.

V ponedeljek
dopoldan ob 10:18 bo Luna iz tehtnice prestopila v odmaknjenega škorpijona. Vzemimo si čas za notranjo uglasitev občutij in hotenj. Naj bo večer, kljub možnosti nerazumevanja drug drugega, tih in umirjen.

V torek
bomo razdeljeni med nemirnim doživljanjem časa, iskanjem poti med starim in novim ter umirjenim čutenjem, da je vse tako kot mora biti. Povezujmo se z modrostjo in intuitivnim zaznavanjem, večer bo intenzivno strasten in ustvarjalen. Luna iz škorpijona bo spodbujala Marsa in Venero k povezovanju.

V sredo
dopoldan bomo potovali skozi čustveno regeneracijo. Popoldan ob 14:28 pa bo Luna prestopila v znamenje strelca. Njeno čustveno pretiravanje bo zmotilo mino sočutenje Sonca v ribah. Večerni Mars bo podprt od Neeptuna, noč bo polna vere v življenje.

V četrtek
bo prevladovala energija navdihujoče ustvarjalnosti, ki se bo prelivala skozi dan. Venera bo v sozvočju z Neptunom. Sanje lahko materializiramo tukaj na Zemlji. Luna iz strelca bo spodbudna in zrela v čustovovanju. Noč bo nemirna.

V noči na petek
bo Merkur iz vodnarja dosegel izzivalen odnos z Uranom. Že nekajdnevni nemir v našem umu se lahko še okrepi. Pazimo na besede, odločitve in premike, najprej se umirimo, nato ukrepajmo. Dan bo zahteval veliko tišine. Ob 17:27 bo Luna prestopila v kozoroga in nas umirila v čustvovanju.

Sobota
z Luno v kozorogu bo umirjena, prizeemljena, organizirana. Pridih nežnosti in duhovne modrosti bosta prispevala Sonce in Jupiter v ribah. Vzemimo si dan za aktivno delo, krepitev telesa in počitek.

Nedeljsko dopoldne
bo lahko nežno in ustvarjalno, če bomo imeli fokus in mirnost delovanja. Proti popoldnevu vlagajmo še več energije v to, kar nas strastno privlači. A ne pritiskajmo nase ali na druge. Ob 19:25 bo Luna prestopila v zračnega vodnarja.