Vikend za Sonce v ribah in harmonijo odnosov

Tam zgoraj in energijsko tu spodaj sta se končno le tesno objela Venera in Mars, ki drug ob drugem potujeta skozi znamenje kozoroga, kmalu tunel Boga podzemlja Plutona in 6. marca v osvoboditev vodnarja.
Naj bo to tudi nav oseben proces prepleta življenjske energije in ustvarjalne radosti.
Sonce v petek ob 17:42 prestopa v intuitivno, sočuteče znamenje ribi, da omehčamo naše meje ego principov in se zlijemo v celoto zavedanja. Z Luno v devici, objeto v tančice Neptuna, bomo občutljivejši za kritiko, zato previdno.
V jutranji soboti ob 04:50 Luna prestopa v znamenje tehtnice, posvetili se bomo harmoniji znotraj in zunaj nas. Čutila se bo blagost v pogovorih, povezovanjih. Sonce v ribah bo intuitivno sprejemalo čas, modrost in duhovnost bosta polnila naše zavedanje.
V nedeljskem dopoldnevu bomo krepili stare, nam dragocene odnose in se spominjali lepih trenutkov. Popoldan bo več napetosti in nemira, zato izkoristimo čas za sprostitev v naravi, na vrtnih gredicah in ob ustvarjalnih navdihih. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
Vaša in moja želja izvedeti več o priložnosti za osebne premike navzgor in bliže sebi v najprimernejšem času, se že oblikuje v skupinska srečanja. 🥰 Za radovedne nekaj informacij poglejte pod zavihek Dogodki

V petek

pričakujemo dva dogodka. Sonce bo ob 17:42 iz povezovalnega vodnarja prestopilo v znamenje ribi, kjer se sodelovanje pretaplja v sprejemanje in sočutenje na globjem nivoju bivanja. Tam zgoraj se bosta povezala nosilec duhovnih modrosti Jupiter in Uran in nas potisnila na višje nivoje zavedanja.

Sobota

bo prijetna, posvetili se bomo harmoniji znotraj in zunaj nas. Luna bo ob 04:50 prestopila v znamenje tehtnice. Morebitne nesporazume bomo razreševali blago, s pogovorom. Bodimo pozorni na pritisk, tudi posesivnost moškega principa nad mehkobo Venerine nežnosti, da se ne bo umaknila v samoto.

Nedeljsko dopoldne

bo umirjeno, primerno za krepitev starih odnosov na različnih nivojih. Popoldan bo že čutiti več napetosti, težko se bomo pogovorili. Umirimo moč moških zahtev in odgovornosti, raje oživimo radost ženskih energij. Naj nam bo lepo.