Vikend za nežno povezovanje in pridih ustvarjalnosti

Rnergije vikenda od 11. do 13. 02.2022. Pa smo že po 15. uri popoldanskega petka, v katerem smo pogumno zdrsnili skozi Plutonov tunel čiščenja uma.
Merkur je vajo ponovil že tretjič, dal nam je veliko priložnost, da zažigamo stare vzorce prepričanj in rodimo popolno čistočo uma za svoboden svet, ki priprada življenju na Zemlji.
Vzemimo si čas v večernem petku, da mirno zadihamo v ritmu Srca in telesa. Tudi fizično bomo čutili, kako smo raztopili krče v predelu Grlenega centra (vratu).In v celotnem telesu.

V noči na soboto ob 00;26 bo Luna tiho prestopila v nežnega raka. Čas bo prijeten in namenjen povezovanju z ljudmi, ki so nam blizu. Odprimo Srce, da bo stekla energija dajanja in prejemanja ter otoplila naša življenja.
Nedelja bo še bolj nežna, skrbna, sočutna. Uresničujmo skupne navdihe in sanje, prepustimo se ustvarjalnosti ter se spomnimo svojih skritih talentov. Čas je, da jih prebudimo.
Močan Mars že hiti k Veneri, da jo tesno objame in drug drugemu vdihneta energijo življenja, ljubezni in radosti.
Ujemimo ritem vikenda skozi svoj osebni nivo bivanja in naj nam bo lepo.💚☘️

Petek ob 09.22 se bo Luna iz dvojčkov povezala s Soncem v vodnarju. Uskladili se bomo v poterebah in hotenjih. Njen prazen tek vse do sobotne noči nas bo prepustil potovanju skozi čistilni tunel naših miselnih vzorcev. Merkur se bo ob 15:03 že tretjič dotaknil Plutona v kozorogu.

V noči na soboto, ob 00:26 bo Luna prestopila v raka. Dan bo prijeten, v bližini sebe in ljudi, ki so nam blizu, bomo sproščeno zadihali ter se posvetili drug drugemu. Vlivali si bomo upanje in vero v prihodnost, ki jo bomo soustvarjali s povezovanjem nas unikatov, ki smo skupaj močnejši.

Naj bo nedelja z Luno v znamenju raka nežna, skrbna, sočutna in povezovalna. Uresničujmo skupne navdihe in sanje, prepustimo se ustvarjalnosti in se spomnimo stvari, ki smo jih nekoč tako radi počeli. Tu so in čakajo na nas. Naj nam bo lepo.