V aktivnejšem ritmu tretjič skozi tunel čiščenja uma

Energije tedna od 07. do 13.02.22 V odhajajočemn vikendu se je v direktnost obrnil Merkur in z njim um, misli, besede ter konkretnost naših premikov. Še smo ali je Merkur na nizkih obratih in previdno odgovoren v hladnem znamenju kozoroga, saj se pripravlja na že tretji prehod skozi očiščevalni tunel Boga podzemlja Plutona.
A čutimo, kako veliko priložnost imamo do “zadnje pike” raztopiti miselne vzorce, ki nas pritiskajo navzdol, strašijo in omejujejo? Tokrat vidimo zelo jasno, kje smo ujeti. Če smo dovolj globoko “kopali,” vidimo tudi ujetosti nezavednega uma.
Božji otroci smo in ja, lahko poletimo in obenem živimo na Zemlji. S tem zavedanjem pogumno potujmo v mislih vse tja do petka, ko se bo Merkur ob 15:03 znova dotaknil Plutona in v naslednjem tednu prestopil v vodnarja.
Z močnim Jupitrom in Neptunom imamo podporo duhovnih sil.

V konkretnem dogajanju se povežimo z njima; z močnim, zemeljskim Marsom, ki hiti k lepotici Veneri, da skupaj zaplešeta in povežeta svoji energiji življenja, brbotanja in radosti, pa čeprav v kozorogu. Ravno tu bo njun stik prizemljen in gotov, kar bo v nas odprlo vrelce moči in želje po kreiranju, ustvarjalnosti, življenju po novih vrednotah, usklajenih z ritmom narave in našim notranjem bitjem.
Bodimo v telesu, čutimo, slišimo njegova sporočila, ki se povezujejo z našim Višjim Jazom; Mars bo v torek spodbujen od Urana, sok življenja se bo iz najglobjih korenin pretakal tja do najvišjih veja mogočnih dreves. V nas in v naravi, ki je zrcalo naših teles in duha.

Luna nas bo aktivno spodbujala k delovanju v svojem rastočem ritmu do prvega krajca in čez. Iz znamenja bika bo prestopila v dvojčke ter razgibala čas vse tja do petka. Po petkovem finalu med Merkurjem in Plutonom bomo čez vikend lažje zadihali. kot bi raztopili krče v predelu grlenega centra (vratu).
Naj bo vikend z Luno v raku namenjen povezovanju z ljudmi, ki so nam blizu. Odprimo Srce, da bo stekla energija dajanja in prejemanja ter otoplila naša življenja. Naj nam bo lepo in ujemimo ritem dogajanja na svojem osebnem nivoju bivanja. ☘️💚
Jasmina.

V ponedeljek bomo z Luno v biku čustveno stabilni. V nas bo veliko volje, želje in moči po zadovoljevanju čutnih potreb. Lahko začnemo z urejanjem svojih financ, se dotikamo zemlje, na vrtu, v gozdu, si privoščimo dobro hrano, masažo telesa.

V torek, na praznični dan, bo Luna še v znamenju bika. Ker bo prebudila dvome o tem, kdo smo in kaj zmoremo, bodimo potrpežljivi s seboj. Večer bo čustveno nežnejši. Podpora Marsa od Urana nam bo cel dan ponujala veliko moči in zagona za premike naprej

Noč na sredo nas bo že vodila v smeri očiščenja uma še zadnjih omejujočih prepričanj. Po jutranjem praznem teku bo Luna on 11:36 prestopila v dvojčke in razigrala čas. Raje bomo klepetali in si izmenjevali informacije, tudi znanja.

Četrtek bo dan, ko boom želeli povedati veliko, a predvsem pretiravali v besedas in opisovanjih. Ne obljubljajmo česar ne moremo izpolniti. Popoldan in zvečer bomo že našli pravi ritem besed, dejanj in intelektualnega udejstvovanja.

V petek ob 09.22 se bo Luna iz dvojčkov povezala s Soncem v vodnarju. Uskladili se bomo v poterebah in hotenjih. Njen prazen tek vse do sobotne noči nas bo prepustil potovanju skozi čistilni tunel naših miselnih vzorcev. Merkur se bo ob 15:03 že tretjič dotaknil Plutona v kozorogu.

V noči na soboto, ob 00:26 bo Luna prestopila v raka. Dan bo prijeten, v bližini sebe in ljudi, ki so nam blizu, bomo sproščeno zadihali ter se posvetili drug drugemu. Vlivali si bomo upanje in vero v prihodnost, ki jo bomo soustvarjali s povezovanjem nas unikatov, ki smo skupaj močnejši.

Naj bo nedelja z Luno v znamenju raka nežna, skrbna, sočutna in povezovalna. Uresničujmo skupne navdihe in sanje, prepustimo se ustvarjalnosti in se spomnimo stvari, ki smo jih nekoč tako radi počeli. Tu so in čakajo na nas. Naj nam bo lepo.