Vikend polnih moči Ščipa in strasti ženskih energij

Energije vikenda od 17. do 19.12.21 Pred Zimskim solsticijem se dogaja nekaj energijsko velikega, ki bo teklo kot proces ali vrtinec (spre)videnja, slišanja, prepoznavanja, zjasnitve in končno zažiganja – transformiranja vsega, kar smo še nedavno videli drugače.
Jasni se, ob pogumu in moči ženskega principa v vseh nas.

Rastoča Luna bo odprla skrivnosti temačnih soban in nas razsvetlila v svoji polni moči.
Venera se v retro obratu pogumno vrača k Njemu – Bogu podzemlja Plutonu, kjer bo goreče čistila stare okove manipulativnih vrednot, skrite pod masko zadovoljevanja naših “umetnih” želja.
Slecimo jih iz sebe, začutimo iskreno golo lepoto in sočutečo ljubezen do vseh bitij narave.

V petek bo Luna že v znamenju dvojčkov iskala priložnost za umirjanje uma.
V soboto, le dan pred ščipom, bo veliko nemira. Pojdimo v naravo in se predajmo intuitivnim zaznavam. Krepimo svoj center moči. Nedeljski ščip bo nastopil ob 05:35, ko bomo sestavljali množico čustveno-miselnih zank v vizije nove prihodnosti.
Počasi in z občutkom obračajmo lepotico Venero; zaupajmo v moč njene Ljubezni, Svetlobe in Radosti.
Naj nam bo lepo.
Jasmina.💚

Petek bo po nemirni noči iskal priložnost za umirjanje. Luna bo iz izzivov Marsa hitela po podporo modrosti Saturna. Jasni se, odpira in vemo zakaj je bilo potrebno toliko čiščenja v nas. In še bo.

V soboto, dan pred ščipom, bomo čutili nemir, a se obenem predajali intuitivnim zaznavam. Ne izgubljajmo energije v nedorečenostih zunanjega sveta, tu smo, da krepimo svoj center moči.

Nedeljski Ščip bo nastopil na dan obrata Venere. V zgodnjem jutru, ob 05:35 se bosta soočila Luna iz dvojčkov in Sonce iz strelca. Kako uskladiti vse čustveno miselne zanke v vizijo prihodnosti nam bo odprl čas tik pred rojstvom nove Luči. Luna bo dopoldan že v raku. Naj nam bo lepo.