Lepotica in Zver v strastnem objemu

V letošnjem prelomnem letu smo tudi v teh dneh v globokih vrtincih čiščenja, strasti in ponovnega iskanja Svetlobe v temi.
V nedeljo, 19.12, se po objemu s Plutonom (Zver) v retrogradno smer obrača Lepotica Venera (do konca januarja 22).
Vse tja do začetka marca (do njenega izstopa iz kozoroga) smo in bomo pospešeno spodbujeni k eni najtemelitejših transformacij naših vrednot in želja, ki smo si jih kot maske sprejetosti nadeli v dolgi vrsti življenj.
Zaradi izgubljenosti sebe, strahov in z namenom, da bi našli zadovoljstvo izven svoje pristne, golo iskrene lepote in sočuteče ljubezni do vseh bitij narave.

Teče proces, ki se ga zavedamo samo v tesni povezavi zavednega in nezavednega dela. In v svojem odmiku dolgih noči.
Zato se spuščajmo globoko v telesa.
Ledena kraljica in Persefona Venera – v plesu z Bogom podzemlja Plutonom – magično privlečena k Njemu slači vsiljena oblačila manipulativnega sistema, ki so se prilepila na nas.

Sredi zasneženih kozorogovskih meja veliki Pluton za vse naše Venere prižiga ogenj strasti ter zažiga stare okove in bremena, ki jih nismo poznali kot take; na trenutke boleče, a neminovno potrebno. Čutimo?

Pomagajmo našim Veneram, našim maternicam, drugemu energijskemu centru tri prste pod popkom.Za rojstvo pristnih ženskih moči.
Za rojstvo novih vrednot in sveta, ki ga mnogi še nosimo v srcu.
Objemimo svojo temo (Zver), naj jo Ljubezen (Venera) preobrazi v Svetlobo in moč. In naj tema začuti, kako močno lahko ljubimo in se radostimo.
Kako nam gre?
Jasmina.