Vikend strasti, vizij in raztapljanja mej

Vikend od 10. do 12.decembra.Po mogočnem začetku tedna, ki je ob intuitivnih zaznavah raztapljal kopreno zunanjih zavajanj, se tempo povezovanja planetov tam zgoraj in energij naše Zemlje tu spodaj nadaljuje. Vsak izmed nas je zagotovo “kanal” za vsaj eno uravnovešanje velikih izzivov, transformacij in/ali krepitev moči, ki nam jih narekuje ta prostor in čas. Zato zavestno in predvsem prebujeno odpletajmo zanke znotraj nas. V tišini, odmiku, procesu očiščevanja v globinah teles. Le tako bomo nedotakljivi za pritiske manipulativnih struktur.

Center dogajanja je zagotovo prihajajoči sobotni objem, ob 17:28, lepotice Venere v vlogi Persefone, obenem ledene kraljice iz kozoroga ter Boga podzemlja Plutona. Pričenja se njun ples strasti skozi energijske vrtince transformacij in predanosti času, ko se bo Ona po svojem obratu 19. decembra vračala Njemu v objem in nazaj po poti kozoroga, da restavrira naše vrednote. Zato zaznajmo vsak svoj premik in občutek, kdo smo in kam gremo.
Luna je od četrtkovega popoldneva že v sočutnih ribah, kjer raztaplja naše čustvene meje. Vse do pozne sobote, ko prestopa v ognjenega ovna. Ob podpori Merkurja in Jupitra bodo v nas brbotale vizije. Naj bo noč na nedeljo namenjena tihim občutkom notranjega centra moči, ki se bo odpiral za brezmejnost in povezovanje. Bodimo v naravi, ki v svojem ritmu premika čas dolgih noči in v sebi nosi skrivnost ponovnega rojstva Luči. In naj nam bo lepo.

V petek
bodimo z Luno v ribah polni navdihov in intuitivnega delovanja. Prebujeni Uran nas bo usmerjal v drugačne, povezovalne rešitve.

Noč in sobotni dan
bosta pestra. Že dopoldan bo vse dišalo po magičnem plesu v vrtincu strasti Venere in Boga podzemlja Plutona. Večer bo močan v občutkih in mislih, v telesih bo gorelo v magiji dotika. V poznem večeru ob 22:45 bo Luna prestopila v ognjenega ovna.

V nedeljo
si vzemimo čas za umirjanje znotraj telesa, ki se ob dotiku Sonca z Neptunom odpira za brezmejna povezovanja. Morebitne spomine na bolečine prepuščajmo času, ki odhaja in verjemimo vase. Naj nas mir vodi tja, kjer bomo našli prave odgovore.