Po Sončevem mrku se v globinah prebujajo strasti in moči

Energije tedna od 6. do 12. decembra. Po zadnjem – tokrat popolnem Sončevem mrku – v ekstremnem letu 2021, ko v svojih globinah strahov in moči iščemo točko ravnovesja, se v rastočem tempu Lune premikamo proti vratom novih poti.
Ni več dilem, da so naša odeta v srčnost, sočutenje, povezovanje pri ustvarjanju sveta za bitja narave, ki si želimo tukaj in zdaj zaživeti spomine na čas, ki ga še nosimo v Srcu – čas izpred mnogih let, celo tisočletij, ko smo živeli v ljubezni, brez vojn.
Samo očiščeni strahov in zarjavelih okov bomo nedotakljivi za pritiske manipulativnih struktur, zato temu posvečajmo velik del vsakdana. Zavestno prepoznavajmo zanke na vseh nivojih in krepimo notranji steber moči.

Teden bo močan v energijah globoko pod zemljo, prekrito s snežno odejo ali mokrim listjem. V koreninah življenja se podpirata Pluton in Mars, oba vladarja škorpijona.
V naravi postojmo tam, kjer čutimo moč, mir in varnost trenutka, ki nas bo povezoval s Srčno čakro Zemlje.
Rastoča Luna že potuje preko znamenja kozoroga, da nas odmakne in okrepi v starih znanjih.
Skozi um spuščajmo intuitivne zaznave, ki bodo odstrle kopreno zunanjih zavajanj. Končno direktni Neptun bo izzival (pre)širokega Merkurja iz strelca.

Mars bo v velikem slogu potoval preko zadnjih stopinj svojega vodnega doma škorpijona, da bo v drugem tednu prestopil v strelca, Merkur pa v odgovornega kozoroga.
Tu se z objemom Venere in Boga podzemlja Plutona pripravljajo mogočni energijski vrtinci strasti, transformacij, moči in predanosti času, ko bodo mrki pretresali dogajanja na osi bik – škorpijon.
Njun objem in magični ples, skrit za zidovi kozoroga, bo začaral lepotico Venero – tokrat v vlogi Persefone. V omami bo skoraj zastala in se 19. decembra le stopinjo dlje obračala retrogradno, da se vrne Njemu v objem.
Pripravljala se bo na transformacijo časa, ki nas bo pretresal v globinah celic telesa. Zato je pomembno, da čutimo vsak svoj premik in občutek, kdo smo, kam gremo in kaj si želimo.

Luna bo konec tedna prestopila v sočutne ribe in v nas raztapljala čustvene meje.
Čas terja popolno čiščenje, ki mu ni videti konca, veliko bolečih spominov se je nabralo iz zgodovine naših življenj.
Bomo zmogli transformirati “stara” telesa in se na novo roditi, spet goli in bosi, a v Srcih in umu opremljeni za nov čas? Odgovori se skrivajo globoko v nas. Naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

V ponedeljek
bo Luna v znamenju kozoroga za svojimi zidovi globoko čutila podporo med Marsom in Plutonom, ki se bosta prepletla v samih koreninah življenja. Občutimo nepremagljivost velikih energij znotraj nas.

V noči na torek
bomo podoživljali svoje moči, zjutraj bo Luna že v praznem teku. Ob 12:48 bo prestopila v znamenje vodnarja. Razmišljajmo intuitivno, da bomo videli skozi meglo zavajanj Neptuna z Merkurjem.

V sredo
bomo čutili moč Marsa iz škorpijona, ki bo pretiraval do skrajnih meja. Ohranimo mirno kri in dih, povežimo čas znotraj sebe v sozvočje miru in občutkov.

Tudi v četrtek
nas bo Luna iz vodnarja vodila v velike ideje in plane ter prebujala kvadrat Marsa in Jupitra. Naj nam jeza ne zamegli treznega delovanja ob podpori modrosti za drugačno prihodnost. Ob 15:35 bo Luna prestopila v sočutne ribe.

V petek
bodimo z Luno v ribah polni navdihov in intuitivnega delovanja. Prebujeni Uran nas bo usmerjal v drugačne, povezovalne rešitve.

Noč in sobotni dan
bosta pestra. Že dopoldan bo vse dišalo po magičnem plesu v vrtincu strasti Venere in Boga podzemlja Plutona. Večer bo močan v občutkih in mislih, v telesih bo gorelo v magiji dotika. V poznem večeru ob 22:45 bo Luna prestopila v ognjenega ovna.

V nedeljo
si vzemimo čas za umirjanje. Luna bo še v znamenju ribi. Morebitne spomine na bolečine prepuščajmo času, ki odhaja in verjemimo vase. Naj nas mir vodi tja, kjer bomo našli prave odgovore.