Vikend Sončevega mrka in adventne nedelje

Smo tik pred popolnim Sončevim mrkom, ki nastopa kot zadnji v energijsko ekstremnem letu 2021, v katerem je naš izziv in namen znotraj sebe poiskati točko ravnovesja in svetlobe.
Očistiti strahove preteklosti ter tako postati nedotakljiv za pritiske manipulativnih struktur.
Sprevideti igro, zjasniti pogled in se odpreti za nove poti v smeri Srca, modrosti, iskrenosti in povezovanja enako mislečih, sočutečih bitij naše matere Zemlje.
Skupaj z njo dvigajmo stanje zavedanja, to je naša priložnost in odgovornost.

Mrk bo nastopil v sobotnem jutru ob 08:42 v znamenju strelca, ko bo Luna objela Sonce in nekaj ur potem še Merkurja. Več na https://www.jasminakrt.com/…/popoln-soncev-mrk-odpira…/

Zato naj bo petek dan globoke tišine, miru in čiščenja zadnjih ostankov bremen na vseh nivojih. Luna ob 13:12 prestopa v znamenje strelca.
Ob sobotnem mrku in po njem pozorno poslušajmo odpiranje vrat prihodnosti.
V nedeljo jasnimo svoja videnja in zaupajmo vase. Ob 12.30 bo Luna že polna vznesenosti prestopila v znamenje kozoroga, ki bo črpal moči iz naših globin, starih znanj in odgovornih ravnanj, kako delovati v prave smeri.
Naj svetijo naše Luči v očiščevalni Svetlobi, veliko nas je, povežimo se.💚☘
Jasmina.

V petek

naj bo dan globoke tišine in miru. Čistimo se na vseh nivojih, lahko se postimo. Pijmo veliko izvirske vode, naravnih čajev, manj govorimo. Naj bo dopoldan z Luno v škorpijonu in praznem teku preživet v meditacijah, ki so nam blizu. Nadaljujmo tudi po vstopu Lune v strelca ob 13:12.

V soboto

se bosta ob 08:42 objela Luna in Sonce v mlaju in Sončevem mrku, ki pri nas ne bo viden. Luna se bo ob 13:42 dotaknila še Merkurja in korak po koraku bomo začutili, da se odpirajo vrata na nove poti.

V nedeljo

naj bo dan še počasen, a prežet z optimizmom. Tja do 12.30 bo Luna še v strelcu in praznem teku. Njen prehod v znamenje kozoroga pa nas bo čustveno odmaknil in nam povečal potrebo po odgovornem delovanju in stopanju na poti, ki so prave za nas.