Vikend za umirjanje in odmik

V zadnjih novemberskih dneh in dolgih nočeh, v času med mrkoma, ki premikata os tektonskih premikov na Zemlji, se odmikamo vase in čistimo svoje globine.
Veliko počivajmo, tako kot narava, ki v svoji intuitivni modrosti spušča stare spomine.

Sonce in Merkur sta v minulih deh že prestopila v znamenje strelca, v katerem ogenj vizij v samem centru telesa in uma zažiga še zadnje ostanke ujetosti v preteklost, ki se ne bo več vrnila. Odpirajmo pogled na čas tukaj in zdaj in v prihodnje. V telesu in umu zaznavajmo, kaj nas energijsko polni.

Luna v današnjem petku zapušča znamenje leva, ne pretiravjamo v zahtevah do sebe in drugih.
V noči na soboto bo že prestopila v devico, mi pa se usmerimo na drobna opravila ter radosti. Naj velike vizije, hotenja in plani počasi polnijo naša telesa.
Nedelja bo živahnejši dan, ko bomo v sebi in v odnosih povezovali tako moški kot ženski princip. Luna v devici bo odprla tok ljubezni Veneri iz kozoroga in Marsu iz škorpijona.
Pojdimo v deževno jesensko naravo in zaupajmo svojim močem samoozdravljenja, bolj kot kdajkoli. ☘💚
Jasmina

Noč na petek

bo nemirna, lahko bomo podoživljali ranjenosti skozi sanje. Tudi dan bo lahko naporen. Ne pretiravajmo, ne postavljamo si prevelikih načrtov in pričakovanj. Luna je v padajoči fazi, umirjajmo energije.

V soboto

bo Luna že od 03:11 v znamenju device. Povežimo se z naravo, živalicami, opazujmo njihov ritem in umirjajmo svojega. Naj vizije, hotenja in plani ostajajo v okvirih mogočega, potopimo se v drobna, prijetna opravila.

Nedelja

bo bolj usklajena in obenem živahna, saj bomo našli ravnovesje v sebi. Naj bo to dan, ko čutimo povezanost ženskega in moškega principa, ki teče skozi srce vsakega od nas. Popoldan se prepustimo lenarjenju.