V času med mrkoma se odpirajo modrosti in vizije

Energije tedna od 22. do 28. novembra 2021
Zadnji novemberski dnevi in dolge noči so čas, ko se sredi “tektonskih” energijskih premikov stopnjujejo procesi globinskega čiščenja in transformacije v naravi.
Naj tudi nam vedenje o neprecenljivi vlogi vsakega izmed nas v kolektivnem procesu “smrti in ponovnega rojstva” zleze iz uma preko Srca globoko v telo. Postanimo feniksi v pravem pomenu, da se bomo ponovno rodili v prostor in čas, ki bo v sozvočju z našim nivojem zavedanja, naše svetlejše zrcalo.
Zato bolečinam navkljub pogumno čistimo staro, preperelo, že zooglenelo “telo zavirajočih prepričanj, zamer, strahu, bojevanj in ekstremnih čustvovanj”. Najprej v naših osebnih življenjih, v odnosih.
Ne ozirajmo se naokrog, ostanimo v sebi. Samo notranji premiki sestavljajo mozaik novega sveta, ki si ga želimo.
Ni lažje poti in ni bližnjic, ni vrnitve nazaj.

Tam zgoraj so sporočila jasna.
Za nami je Lunin mrk na prihajajoči novi osi bika in škorpijona. Sončev mrk, ki mu sledi 4. decembra, bo v znamenju strelca še del starega vzorca.
Premik Luninih vozlov v januarju 22 bo dokončno naznanil selitev na energijsko področje škorpijona in bika, kjer ni površnskih sprememb.
Gremo v moč transformacije na ženski način, ki bo zarezala in zdravila v globinah občutij, vrednot, teles, brez kompromisov, skozi vrtince, namenjene neustrašnim.
Pomembno bo delovati iz centra telesa, z “jaz čutim” in ne “jaz mislim”. Venera in Pluton iz kozoroga že naznanjata združevanje moči in čas preobrazbe starega.
Ne vračamo se več tja, kjer smo še nedavno iluzorno živeli.

Teden začenjamo s ponedeljkovim nočnim prehodom velikega Sonca – Solarnega pleksusa Zemlje iz močvirnatega tunela škorpijona v modrega, vizionarskega strelca.
Ognjeno znamenje bo zažigalo še zadnje ostanke preteklosti in nas usmerjalo v modrost, vizije prihodnosti v samem centru teles. V čiščenju škorpijonskih delov bo še do srede vztrajal um skozi Merkurja. Mars – korenine življenja pa še tja do sredine decembra, poln moči in poguma.
Luna nas bo v padajoči fazi spominjala na že poznane izzive tega leta ter nam obenem v raku, levu in devici nudila energijsko podporo. Zato se le potopimo v ritem narave, ki v svoji intuitivni modrosti drsi skozi čas. Tako kot mi.
Veliko počivajmo in naj nam bo lepo.💚☘
Jasmina.

V noči na ponedeljek
natančno ob 03:33 bo Sonce iz zadnje stopinje škorpijona prestopilo v znamenje strelca, da nas dvigne iz globin proti vizijam za prihodnost. Luna bo ob 04:32 prestopila v nežnega raka.

V torek
bomo aktivni na ženski način. Luna iz raka bo spodbujala Marsa in obenem z Neptunom širila več sočutenja in miru v nas ter v odnosih.

V jutranji sredi
bomo čutili več pritiskov in senc bolečih spominov, a čez dan se bomo počasi umirjali. Luna bo še v raku vse do 17 ure, ko bo prestopila v leva. Proces dneva bo močan v miselnem delu, saj bo Merkur iz škorpijona ob 16:36 prestopil v strelca.

V četrtek
bo dan goreč in nemiren v iskanju ravnovesja med starim in novim. Luna iz leva bo odpirala spomin in opozorilo na prihajajoče močno soočenje preteklosti in prihodnosti. Umirjajmo čas.

Noč na petek
bo nemirna, lahko bomo podoživljali ranjenosti skozi sanje. Tudi dan bo lahko naporen. Ne pretiravajmo, ne postavljamo si prevelikih načrtov in pričakovanj. Luna je v padajoči fazi, umirjajmo energije.

V soboto
bo Luna že od 03:11 v znamenju device. Povežimo se z naravo, živalicami, opazujmo njihov ritem in umirjajmo svojega. Naj vizije, hotenja in plani ostajajo v okvirih mogočega, potopimo se v drobna, prijetna opravila.

Nedelja
bo bolj usklajena in obenem živahna, saj bomo našli ravnovesje v sebi. Naj bo to dan, ko čutimo povezanost ženskega in moškega principa, ki teče skozi srce vsakega od nas. Popoldan se prepustimo lenarjenju.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.