Intenzivnost Luninega mrka “premika” čas

Že smo tik pred vrati prvega izmed dveh zadnjih mrkov leta 2021, tokrat Luninega mrka, ki intenzivno naznanja čas novih “tektonskih premikov” v energijah, ki objemajo Zemljo in tečejo skozi vsakega izmed nas.
Pogled tja zgoraj, ki se zrcali v dogajanjih tu spodaj, že preusmerja pozornost na nova področja velikih transformacij. Iz osi mrkov in luninih vozlov v znamenjih strelca in dvojčkov, se s prvim korakom že selimo na novo os; znamenje bika in škorpijona, ki jima vladata lepotica Venera in veliki Bog Pluton. Prebuja se strast in moč ženskih energij.

Lunin mrk bo nastopil v petek ob 09:57 na 27 stopinji znamenja bika, ko bo Luna v vsej svoji mogočni polnosti zrla v škorpijonske moči Sonca. Smo pripravljeni?
Na eni strani se odpirajo mitološke zgodbe Perseja, ki v roki drži glavo Gorgone Meduze, ki bo skozi zvezdo Algol utripala ob polni Luni in v nas prebujala spomine na strasti plutonovske narave.
Bomo občutili, doživljali intenzivnost skozi nevarnost, dokazovanje, seksualnost, ustvarjalnost?
Bomo v globinah teles čutili bolečino ter prepoznavali borbo med svetlobo in temo?
Kako bomo mi kot posameznik, kolektiv, celotna Zemlja istiskali te napetosti navzven?
Smo že zreli se dvigniti nad bolečine, ki terjajo maščevanje in začutiti moč sodelovanja?
Venera iz znamenja kozoroga nas bo vračala v preteklost, da naredimo tokrat drugače.
Bodimo zavestni zgodb, ki brbotajo v nas, okrog nas; “prevedimo” te energije v svojo konkretnost.

Na drugi strani nas vleče v moči škorpijona, ki bodo tekle skozi Sonce na 27 stopinji tega znamenja. Globoka intenzivnost in moč zdravilne transformacije iz samega podzemlja Boga Plutona bo prelivala prostor v našem Solarnem pleksusu in napovedovala prihod časa, ko bo potrebno očistiti – “prebaviti” stare “strupe” zamer, strahov in manipulacij.
In skozi zdravilne moči najti zlato svetlobo našega Sonca.
Bodimo iskreni in poglejmo v sebe, imamo moč se “ponovno roditi.”

Pluton bo podpiral oba iz zadnjega dela kozoroga, tako Luno kot Sonce. Naj procesi tečejo odgovorno, odmaknjeno in brez kompromisov. V dobro časa, ki prihaja. Zemlja nas potrpežljivo čaka…do kdaj še…?
Vladarja obeh znamenj, Venera in Mars bosta podprla drug drugega. Venera v prebujeno iskreni drugačnosti, pa čeprav za zidovi kozoroga. Mars pa vzemirjen od iskanja tišine v naših globinah, ki jih izziva Bog neba Uran.
Najprej globinsko očistimo korenine, da se bomo z veliko iskrenosti in sprejemanja sebe dvignili tja, kjer se že kaže nov svet; na temeljih starih modrosti in krilih vznemirljive prihodnosti, ko bi ali bomo zmogli sestopiti iz kroga karmičnih zank.?
V procesu smo, ki ni samo dan mrka ali mesec, dva; stopajmo v svojem koraku in ritmu. Naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.