V dinamičnem času stopamo proti Luninemu mrku

Energije tedna od 15. do 21. novembra 21.V energijskih preizkušnjah tega leta se – po prijetnejši nedelji – že pogumno premikamo proti paru mrkov in tako prvemu – Luninemu mrku v prihajajočem koncu tedna. Sonce v družbi Merkurja in močnega Marsa potuje po globinah škorpijona, da nam daje priložnost za globinsko introspekcijo, čiščenje spominov, starih strahov in iskanje moči ter notranje luči. Dajmo si dovoljenje, da raztapljamo krče omejitev na telesnem, čustvenem in miselnem nivoju.

Luna v rastoči fazi stopnjuje napetosti in terja odgovore na pomembna vprašanja, ki se skrivajo v naših globinah.
V današnjem nedeljskem popoldnevu je že prestopila v znamenje ognjenega ovna, da nas še aktivneje vodi proti svoji polnosti, ščipu in mrku obenem.
To bo intenzivno, globoko, iskreno in čutno odpiranje, jasnitev, ki se bo kot val občutij razlivala skozi naša telesa. Zato dogajanju navkljub zavestno izkoristimo vsak trenutek za umirjanje, aktivno notranje čiščenje.
Pijmo veliko vode, da očistimo strupe iz telesa, uživajmo naravne pripravke za čiščenje, skrbno izbirajmo hrano. Bodimo telesno aktivni in čuječi do sebe. Ne bojmo se vpogleda v sebe, saj v temi dogajanj svetijo naše luči. Lunin mrk bo nastopil v petkovem dopoldnevu ob 09:57, ko se bosta soočila Luna iz bika in Sonce v škorpijonu, oba na 27 stopinji znamenja.

V tem času potrebujemo veliko čutne iskrenosti, da lahko energija tekoče drsi skozi naše energijske centre.
Mars in Uran bosta v soočenju iskala ravnovesje korenin naše genetike in višav zavedanja uma.
Venera bo iz varnega kozoroga ob srečanju z Uranom poklicana, da brbota v avtentični ustvarjalnosti.
Merkur iz škorpijona bo z Neptunom zmogel še več prepuščanja, nežnosti, intuitivnega slišanja Telesa in Duše.
Zato kljub dinamizmu mirujmo v svojem odmiku in dovolimo energijam, da čistijo strahove in nas polnijo z zaupanjem.

Ob koncu tedna, v popoldanskem petku, bo Luna prestopila v znamenje dvojčka, da bomo razigrali ozračje in naša druženja. Misli, tudi besede bodo z Merkurjem v škorpijonu globoke in intenzivne. Z njimi bomo odpirali čas in se povezovali v skupnem vedenju.
Naj nam bo lepo in bodimo objeti v ritem narave, ki nam narekuje čas odločilne transformacije.💚☘
Jasmina.

V ponedeljek
se bomo z Luno v ovnu hitro vrteli in čustvovali skozi svoje potrebe, želje, zahteve. Energije škorpijona bodo vznemirjene in Sonce v kvadratu z Jupitrom nas bo sililo v pretiravanja.

V torek
bo Luna še v znamenju ovna, pritiski bodo še močnejši v smeri čiščenja bolečnih globin. Naše zavedanje moči in poguma skozi proces transformacije nas bo krepilo od znotraj navzven.

V noči na sredo
bo Luna prestopila v znamenje bika, da se čutno umirimo. A dogodki nas bodo potiskali v občutenje ujetosti, zato bomo pritiskali na gumbe za odmik. Izzivalno soočenje Marsa in Urana iz bika bo zahtevalo uskladitev vzorcev genetike in novih uvidov.

V četrtek
bomo tik pred Luninim mrkom. Dopoldan bo čustveno napet, proti popoldnevu pa bomo občutili več intuitivne mehkobe in umirjanja v ženskem del nas. Prihajali bodo odgovori, ostajajmo mirni znotraj sebe.

V petkovem
dopoldnevu, natančno ob 09:57, pričakujemo Lunin mrk, ko se bo dogajalo na osi bik in škorpijon, v bližini intenzivne zvezde Algol. Vladarica bika Venera bo iz starega rojevala nove kreacije. Luna bo ob 15:32 prestopila v bolj sproščenega dvojčka.

V soboto
se z Luno v dvojčku prepustimo povezovanju, sproščanju, gibanju, dihanju narave, ki spušča in se odpravlja k počitku. Povežimo se z njenim ritmom in zaupajmo v čas, ki je tu in prihaja. Nosi nam nove priložnosti.

V noči in dopoldanski nedelji
se bo dogajalo veliko v naših mislih in premlevanjih. Čas je, da očistimo stara prepričanja in se z vero prepuščamo prihodnosti na višjih frekvencah. Luna v dvojčkih bo preigravala čas in nas sprostila v prijetnem popoldnevu. Naj nam bo lepo.