Vikend za regeneracijo in čiščenje misli

Vikend od 12. do 14, novembra 21.Za nami so energijsko izzivalni dnevi preizkušanja naše moči potopiti se v svoje globine in ostajati mirni ob ekstremnih dogajanjih tega prostora in časa.
V najtemnejšem delu leta je čas za odmik in globinsko čiščenje okostenelih okov in spominov.
Obenem je to čas za občutenje, kaj nas energijsko izčrpava, kaj nas polni s svetlobo.

Po umirjanju, petkovem prestopu Lune v znamenje ribi in mehčanju Sonca, ko si bomo dovolili čustveno prepuščanje in raztapljanje meja ego principa, bomo pripravljeni na novo preizkušnjo.
Vznemirljivi Uran bo ob izzivanju “škorpijonskega” Merkurja preverjal čistost visokih frekvenc našega uma in pripravljenost na izzive prihodnosti, ki negotovost jemlje kot priložnost stopiti iz kroga karmičnih zank.
Bomo nemirni, raztrgani v mislih ali bomo v odmiku začutili povezanost s podobno mislečimi ter polni novih uvidov sprejemali čas?
V nedeljskem čutnem prepuščanju regenerirajmo svoje telo, ki je v globokem procesu transformacije.Malo pred 17 uro bo Luna že prestopila v ognjenega ovna in hitreje zavrtela dogajanje. Proti Luninemu mrku gremo, energije bodo stopnjevale dogajnja znotraj in zunaj nas.
Naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

V petkovem

dopoldnevu bo Luna prestopila v nežne ribe, da se umirimo. Neptun bo mehčal naše meje ego principa. Dan bo namenjen počasnejšemu vdihu in sproščanju telesa.

Sobota

bo čustveno mirna, skušajmo slediti željam srca. Uran pa bo preverjal čistost naših misli in pripravljenost, da stopimo na pot izzivov prihodnosti, ki negotovost jemlje kot priložnost stopiti iz kroga karmičnih zank. Umirjajmo um in se spuščajmo v telo.

Naj bo nedelja

regenerativna, dopoldan počasna in nežna. Pripravimo si toplo kopel, pojdimo v naravo na meditativen sprehod. Malo pred 17 uro bo Luna že prestopila v ognjenega ovna in hitreje zavrtela čas.