Praznični vikend prestopa Marsa v globine škorpijona

vikend od 29 – 31- oktobra. V odhajajočem tednu se s padajočo Luno premikamo čustveno bolj umirjeno in za Soncem pričakujemo nov prestop moških energij v globine škorpijona.
Da bo v njem več moči feniksa, v svoj drugi dom v soboto ob 16:20 vstopa Mars – prvi energijski center Zemlje in nas.
Življenjski sok bomo lahko uporabili za regeneracijo ter delovali iz skritih virov energij, magično, strastno in brezkompromisno.

Luna je v noči na današnji petek iz leva z ognjenim čustvovanjem izzivala Sonce, ki si tokrat ne želi njenih dram in nastopov. Skušajmo uglasiti svoj čustveni svet na čuječnost, umirjenost zavedanja sebe. Naj bo sprehod v naravi namenjen dotiku s seboj. procesu samoozdravljenja telesa.

V soboto bo Sonce izzvano s strani karmične avtoritete Saturna, ki bo preizkušal našo osredotočenost na preobrazbo ter notranji mir. Mars se bo poslavljal od tehtnice in stopal v globine svojih moči. Luna bo v poznem večeru vstopila v znamenje device, da umiri napetosti v moškem principu vseh nas.
Naj bo praznična nedelja aktina, usklajena ter v naših globinah in v odnosih sproščena. ☘💚
Jasmina.

V petek

bomo po nočnem luninem krajcu vse do popoldneva iskali ravnovesje med starim in novim. Luna v levu bo spodbujala naša čustvovanja, na nas je, da poiščemo točko ravnovesja.

Sobota

bo polna dogajanja. Sonce bo pod pritiskom Saturna na preizkušnji svoje mirnosti, zaupanja vase in osredotočenosti. Ob 16:20 bo Mars prestopil v škorpijona in se mu pridružil. Luna bo po 20:09 iz device umirjala čas.

Nedelja

bo mirnejša, praznična, čas bo tekel usklajeno. Vzemimo si trenutke za sprostitev, veselje, druženje in naj nam bo lepo v ritmu jesenske narave in usklajenosti osebnih energij.