Z ritmom narave se spuščamo v globine

Za nami je že “potop” Sonca v globine škorpijona, kjer se s (po)močjo velikega Boga Plutona dogajajo procesi čiščenja, preobrazbe, obenem odmika, miru in zavedanja naših moči. Poskusimo sami pri sebi zaznati procese, ki nam jih kaže narava. Ko listje odpada, drevo v svoje deblo in korenine povleče življenje, da ga spomladi ponovno rodi. V vmesnem tunelu pa odmaknjeno teče proces transformacije, da bo novo življenje močnejše in bolj uravnovešeno.
V tem tednu se s padajočo Luno premikamo bolj umirjeno in pričakujemo še en prestop energij v globine škorpijona.
Da bo v njem še več moči, v svoj drugi dom v soboto vstopa Mars – prvi energijski center Zemlje in nas. Življenjski sok bomo uporabili za regeneracijo ter delovali iz skritih virov energij, magično, strastno in brezkompromisno.
Sredi tedna bo svojo zgodbo zaživela lepotica Venera, ki bo v ognju strelčevskih vizij in ustvarjalnega brbotanja najprej naletela na preizkušnje Neptuna.
Bomo iskali romantičnost, skušali oživeti ideale velikih ljubezni, a premalo zaupali?
Bomo ustvarjali, risali, pisali in iz sebe izvabljali velike talente? Takoj po Neptunu jo bo podprl Jupiter iz zračnega znamenja vodnarja in obenem njen trenutni vladar.
Čas bo za vznemirljiva druženja, velike načrte, optimizem, razvojne, finančne, inovativne ideje.
Luna bo v padajoči fazi drsela preko znamenja raka in iz leva z ognjenim čustvovanjem izzivala Sonce v globinah škorpijona, ki si ne želi njenih dram in nastopov. Skušajmo uglasiti svoj čustveni svet na umirjenost zavedanja sebe.
V soboto bo Sonce izzvano s strani karmične avtoritete Saturna, ki bo preizkušal našo osredotočenost na preobrazbo ter notranji mir. Luna bo v poznem večeru prestopila v znamenje device, da umiri napetosti v moškem principu vseh nas.
Naj nam bo lepo, potujmo usklajeno z ritmom ognjeno žareče narave in našo unikatnostjo. ☘💚

V ponedeljek

bo Luna še v znamenju dvojčkov prijetno prebujala čas in nas spodbujala k delovanju, povezovanju. Po popoldanskem praznem teku bo ob 22:59 prestopila v raka.

V torek

bo v nas veliko topline, želje po usklajevanju, globokem pripadanju. Luna iz raka se bo lepo povezala s Soncem v škorpijonu. Užijmo dan v nežnosti in skrbi drug za drugega.

Že v noči na sredo

bo Venera na preizkušnji vere v lepoto, ljubezen in čarobnost življenja. Neptun bo lahko prinesel razočaranja ali nas spodbujal k veliki ustvarjalnosti.

Noč na četrtek

bo nemirna, sak bo Luna iz znamenja raka ponovno prebujala velika dva, ki sta se nedavno spopadla; Marsa In Plutona. Potrebovali bomo veliko miru in odmika. Dan z Lunu v levu vse od 11:07 pa bo veselejši, Venera bo ob podpora Jupitra odpirala naše ideje in ustvarjalne moči.

V petek

bomo po nočnem luninem krajcu vse do popoldneva iskali ravnovesje med starim in novim. Luna v levu bo spodbujala naša čustvovanja, na nas je, da poiščemo točko ravnovesja.

Sobota

bo polna dogajanja. Sonce bo pod pritiskom Saturna na preizkušnji svoje mirnosti, zaupanja vase in osredotočenosti. Ob 16:20 bo Mars prestopil v škorpijona in se mu pridružil. Luna bo po 20:09 iz device umirjala čas.

Nedelja

bo mirnejša, praznična, čas bo tekel usklajeno. Vzemimo si trenutke za sprostitev, veselje, druženje in naj nam bo lepo v ritmu jesenske narave in usklajenosti osebnih energij.