Vikend prestopa Sonca v globine škorpijona

Čas se za nas vrti v energijski spirali, v kateri mesečni ritem narekuje Luna na poti od mlaja do ščipa in nazaj.
Smo po njeni ognjeni polnosti v znamenju ovna, v katerem je – ob soočenju Lune in Sonca iz tehtnice – veliko vlogo odigral Bog podzemlja Pluton. Čistilec, vladar globin, teme in strahov, pod odejo katerih nas čakajo naše največje moči.
Pluton je nedvomno vladar odhajajočega tedna, ki skozi energijske centre naših teles spušča svoje globoke spomine.
V današnjem petku je pritiskal na Marsa in od nas terjal veliko miru ter občutka zaščite ne glede na viharje življenja.
V zgodnjem sobotnem jutru, ob 06:51, v svoj dom škorpijona vabi še Sonce, našo luč in svetlobo življenja, moč in zavedanje.
Naj bo vikend posvečen spustu v globine njega – Sonca, ki nam daje življenje.
Da si odpočije, se očisti, zažge bolečino in zazna svoje in naše neskončne moči.
Luna bo iz petkovega bika v sobotnem dopoldnevu, ob 09:56, prestopila v lahkotnejše dvojčke. V čustvenem delu bomo lahkotnejši in povezovalni.
Naj nam bo lepo v prepuščanju ritmu narave, ki se odpravlja k počitku.💚☘

Petek

bo vznemirjen pod pritiski Marsa v izzivu s Plutonom. Skušajmo ostati mirni z globokim občutkom zaščite ne glede na viharje življenja. Luna iz bika bo umirjala čustveno valovanje.

V sobotnem jutru

ob 06:51 bo Sonce prestopila v znamenje škorpijona. Prihaja čas za več odmika v svoje globine, kjer bomo transformirali drame in iskali svoje moči. Luna bo ob 09:56 prestopila v lahkotnejše dvojčke. Dan bo prijeten.

Tudi nedelja

bo na čustveni strani lahkotna, obenem umirjena in povezovalna. Vzemimo si čas za izlet v naravo, telesno aktivnost in ujemimo poseben ritem narave, ki nas vodi v globine. Naj nam bo lepo.