Vikend za nežnost in vero v svetlobo življenja

Vikend od 15. do 17. oktobra 2021 V odhajajočem tednu se je obrnil drugi karmični velikan mogočnih energij – naš veliki učitelj Saturn. Naj bo njegova modrost naša opora v premikih naprej, da bomo uravnovešeno zmogli še eno soočenje velikih dveh; Saturna in Urana ob koncu decembra.
Pričakujemo pa že nove obrate, več pa v nedeljskih energijah tedna:).

Rastoča Luna že napoveduje svojo ognjeno polnost v prihodnjem tednu.
Še prej pa nas bo popeljala skozi vikend nežnih, čutečih energij, ko bo v noči na soboto ob 04:21 prestopila v znamenje ribi. Venera iz strelca bo navduševala že skoraj stoječe, še čisto malo retrogradnega Merkurja, ki se bo prebujal ob njenih vizionarskih pogledih.
Kaj pa naše Sonce, ki v mehkobi tehtnice izgublja odločnost, a ob spodbudah še čisto malo retro Jupitra veruje v našo svetlobo?
V nedeljo se bomo s Soncem v sebi pogumno podali v Plutonove temne globine, da bomo v njih uvideli moč in svetlobo življenja.
Bodimo čim več v jesenski naravi in naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

V petek nas čaka usklajen, vesel, odprt in prijazen dan. Poskušajmo se povezati z njegovimi energijami. Sonce bo v duetu z Jupitrom krepilo naše moči, čustva bodo podpirala naše samozavedanje in smer delovanja.

Tudi sobota bo prijetna in nežnejša. Ob 04:21 bo Luna prestopila v znamenje ribi, da se bomo prepustili občutenju, sočutenju in počasnejšemu delovanju. Zvečer lahko pričakujemo nekaj nezadovoljstva, Venera iz strelca si bo želela več dogajanja kot se nam bo ljubilo.

Nedelja bo v ženskem principu prijazna, intuitivna in tekoča. S Soncem pa se bomo podali pred obličje Plutonovih temnih globin, da bomo v njih uvideli moč in svetlobo življenja. Naj nam bo lepo.