Obračamo drugega karmičnega velikana mogočnih energij

Odhaja energijsko prijetna nedelja na strani povezovanja moških energij, ki jih je prebujala rastoča Luna ob navdihu vizionarske Venere, obe v znamenju strelca.

Nemiren čas brbota tukaj na Zemlji, na katero nas je s pomočjo gravitacije “potisnil” veliki karmični učitelj Saturn, da – kot glasniki božanskega Sebstva – umirjamo karmične zanke in ekstreme energijskih neravnovesij v zemeljskem delu – v naših telesih.
Le tako lahko zaznavamo višjo frekvenco življenja in v sozvočju celote v nas dvigamo stopnjo zavedanja. Ko zmoremo stopiti iz “ujetosti” v staro matrico ponavljanja enakih zgodb v novi preobleki.

Te dni ga čutimo še močneje; Saturna – stoječega modreca, učitelja in avtoriteto, ki že od konca maja potuje retrogradno in ponavlja že znane, stare pritiske. Njegov ponedeljkov obrat bo premikal trde, okostenele strukture znotraj in zunaj nas. Naj bo njegova modrost naša opora v razvoju naprej.
Saturnov obrat nas v letošnjem letu vodi v še tretje, tokrat zadnje, decembersko odkrito soočenje z Bogom neba Uranom, ki se je pred leti “spustil” na Zemljo – v znamenje bika.
Uranova prisotnost nas vznemirja, pretresa, preobrača, zahteva najvišjo iskrenost do sebe in visoko zavedanje.

Njuno soočenje nas lomi, razdvaja v ekstemnih dogajanjih tega časa.
Naš izziv je najti in držati točko ravnovesja, da umirjamo mitološko nerazrešene spore med “očetom in sinom”, starim in novim, Saturnom in Uranom. V naših osebnih življenjskih zgodbah in kolektivnem dogajanju.

Rastoča Luna bo v tem tednu vstopila v znamenji kozoroga in vodnarja, katerima vladata oba velikana, da bo še močneje dišalo po njunih močeh. Venera iz strelca bo mehčala in navdihovala Saturna v njegovi modrosti, retrogradni Merkur pa se bo ob koncu tedna veselil njenih ustvarjalnih idej in vizionarskih pogledov. Zato oživljajmo svoje talente.
Sonce bo z Jupitrom spodbujalo našo vero v sebe, v nedeljo pa se podajamo pred obličje Plutonovih temnih globin, da bomo v njih uvideli moč in svetlobo življenja.
Pojdimo pogumno naprej in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna, vse od jutranjega uglašenega povezovanja z Jupitrom, v praznem teku. Prepustimo se širjavam občutenja. Ob 19:14 bo prestopila v znamenje kozoroga, ki mu vlada Saturn.

V torek bo Luna iz kozoroga iskala razumevanje za svojo hladnost in usmerjenost v racionalno. Uran jo bo prebujal, da bomo videli drugačno prihodnost in čutili vznemirjenost.

V noči na sredo bomo občutili več nemira, zgodnje jutro nas bo zavrtelo v luninem krajcu. Dan bo resen in odmaknjen po čustveni plati. Venera pa bo z ustvarjalnostjo spodbujala modrosti Saturna in obenem cenila stare odnose. Ob 22:47 bo Luna prestopila v vodnarja.

Četrtkov dan bo po jutranji resnosti, bolj prijeten in usklajen. Skozi razumevanje in pogovore se bomo povezovali. Zvečer pa umirimo globine svojega uma in začutimo višje frekvence.

V petek nas čaka usklajen, vesel, odprt in prijazen dan. Poskušajmo se povezati z njegovimi energijami. Sonce bo v duetu z Jupitrom krepilo naše moči, čustva bodo podpirala naše samozavedanje in smer delovanja.

Tudi sobota bo prijetna in nežnejša. Ob 04:21 bo Luna prestopila v znamenje rib, da se boom prepustili občutkom in počasnejšemu delovanju. Zvečer lahko pričakujemo nekaj nezadovoljstva, Venera si bo želela več dogajanja.

Tudi nedelja bo v ženskem principu prijazna, intuitivna in tekoča. S Soncem pa se bomo podali pred obličje Plutonovih temnih globin, da bomo v njih uvideli moč in svetlobo življenja.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.