Vikend zavedanja naših moči ozdravljenja

Za nami je mlaj in trenutki, ko smo med spuščanjem napetosti občutili svoje ranljivosti. V mnogih od nas se že prebujajo “Kironske” moči samoozdravljenja , ki naj v novem ciklusu Lune krepijo moč in zavedanje, kdo smo in kaj zmoremo.
Venera se je dramatično poslovila iz vrtincev škorpijona, Luna pa v njegovih globinah še čisti ostanke bolečih spominov.
Veliki Bog podzemlja Pluton končno potuje direktno, Saturn stoječe izraža svoje moči in se pripravlja na obrat naprej.
Ob koncu tedna se povezujejo Sonce, Mars in Merkur. Moški princip bo v skupnih aktivnostih iskal pot v harmonijo. Ponovno, a z več zavestnega delovanja in spoznanj, ki jih bo pretehtal Merkur. Luna bo v poznem sobotnem popoldnevu prestopila k lepotici Veneri v strelca, da nas družno popeljeta višje v željah in občutkih Srca, da smo tu z namenom lepote, ustvarjalnosti, radosti, vizij in ljubezni. Naj nam bo lepo.☘💚

V zgodnjem jutranjem petku

se bosta združila Sonce in Mars. Moški princip se bo povezoval v aktivnem iskanju harmonije. Bodimo čustveno umirjeni, poiščimo točko ravnovesja med starim in novim.

V soboto

bo Luna v škorpijonu krepila naše regenerativne moči. Odmaknjeni vase bomo iskali svoj center in pričakovali spoj Sonca in retro Merkurja. Zdužila se bosta odločnost in um, ki bo ponovno pretehtal, kdo smo in kaj zmoremo. Luna bo ob 17:23 prestopila v strelca.

V noči na nedeljo

nas čaka še objem retro Merkurja in Marsa, da bomo močneje slišali svoj glas in se pogumno izrazili. Luna iz strelca bo usklajeno zavrtela trio Sonca, Marsa in Merkurja, da nas bo vroča kri popeljala na prave poti.