Po mlaju obračamo prvega velikana mogočnih energij

Poslavljamo se od jesenske nedelje v pričakovanju nočne podpore znanja in zavedanja, ki ga nosimo v sebi. Retrogradna Merkur in Jupiter bosta pretakala svoje resnice v skladnem duetu.
28. septembra se je v retrogradnost prostora in časa mogočnih energij velikih planetov potopil tudi “mali-veliki” Merkur.
S posebnim namenom.
Um je stopil v globine, se spustil skozi Srce v telo Zemlje, da nas po ponovnem tehtanju uglasi na frekvenco harmonije. Da se povezani premaknemo naprej. Globoko dihajmo in pomagajmo energijam izraziti se na čim višjem nivoju.

V teh dneh trdno v karmičnih globinah stoji Bog podzemlja Pluton. V dolgi retrogradnosti (vse od konca aprila) je temeljito očiščeval pepel preteklih izgub, dram in težkih spominov. Po očiščenju je čas za ponoven dvig – feniksi smo, ne pozabimo. Pluton se bo na dan prihajajočega mlaja obračal direktno na pot, ki tako boleče, a transformativno ob globokem zavedanju moči, zaznamuje ta čas.

V torek pričakujemo mlaj – objem že utrujene Lune in Sonca v triu z Marsom na 13 stopinji znamenja tehtnice. Potrebno je veliko umirjanja ter povezovanja navzdol, da bomo v sebi spustili bremena, nemir minulega ciklusa in se začutili.
Z retro Merkurjem poiščimo točko ravnovesja ter ostajajmo v svojem centru miru. Čutimo bližino ranjenega Kirona in se obenem odpirajmo zdraviteljskim moči v vsakem od nas.
Široka podpora Saturna in Jupitra iz vodnarja naj odpira pot v prihodnost sveta v smeri Srca, iskrenosti in svobodnega diha.

Slovo magične lepotice Venere iz škorpijona bo strastno in njen dotik z južnim luninim vozlom v strelcu poln velikih spominov, da je življenje radostna avantura ustvarjalnosti, vizij in ljubezni. Do tega imamo vsa živa bitja naravno pravico.

Ob koncu tedna se bodo povezovali Sonce, Mars in Merkur. Moški princip bo v skupnih aktivnostih iskal pot v harmonijo. Ponovno, a z več zavestnega delovanja in spoznanj, ki jih bo pretehtal Merkur. Bodimo previdni, predvsem pa umirjeni, da nas vroča kri popelje na pozitivne poti. Naj nam bo lepo.💚☘
Jasmina.

V torek

se Luna pozlavlja iz device in tiho drsi proti mlaju. Ob 14:40 bo prestopila v znamenje tehtnice, da uravnovešeni znotraj sebe spuščamo bremena in nemir preteklega ciklusa.

V sredo

zjutraj bomo umirjeni v pričakovanju mlaja na 13 stopinji znamenja tehtnice. Zaradi bližine Marsa in občutenja ranjenosti se obrnimo po podporo k svojim močem samoozdravljenja. Pomagajmo drugim z besedo, dejanjem.

V noči na četrtek

bo počasi rastoča Luna krepila naša občutenja, proti jutru bomo čutili napetost preteklih spominov. Venera se bo ob 13.20 premaknila iz škorpijona v strelca, vanj pa bo vstopila Luna ob 16:21.

V zgodnjem jutranjem petku

se bosta združila Sonce in Mars. Moški princip se bo povezoval v aktivnem iskanju harmonije. Bodimo čustveno umirjeni, poiščimo točko ravnovesja med starim in novim.

V soboto

bo Luna v škorpijonu krepila naše regenerativne moči. Odmaknjeni vase bomo iskali svoj center in pričakovali spoj Sonca in retro Merkurja. Zdužila se bosta odločnost in um, ki bo ponovno pretehtal, kdo smo in kaj zmoremo. Luna bo ob 17:23 prestopila v strelca.

V noči na nedeljo

nas čaka še objem retro Merkurja in Marsa, da bomo močneje slišali svoj glas in se pogumno izrazili. Luna iz strelca bo usklajeno zavrtela trio Sonca, Marsa in Merkurja, da nas bo vroča kri popeljala na prave poti.