Vikend za umirjanje čutov in aktivno telo

Po intuitivni polni Luni v znamenju rib smo v sredinem večeru dočakali ravnovesje med svetlobo in temo v naravi.
Dan in noč sta se objela v svoji enakosti ob vstopu Sonca v znamenje tehtnice.
Občutili smo povezanost moških energij, ki bodo v prihajajočem vikendu okrog nas sklenile obroč varnosti n moči. Tam zgoraj se povezujeta Mars in Saturn, v soboto ob 23:49.
Ženski princip bo z našim umirjanjem poiskal nežnost, čutnost in mehkobo notranjosti.
Luna iz bika bo – po petkovih čustvenih izzivih in Venerinem nezdovoljstvu – v soboto uživala čas. Bodimo z njima, poslušajmo svoje želje in si jih uresničimo.
V noči na nedeljo bo Luna prestopila v dvojčke in povezovalno razigrala dan. Spodbudila nas bo v delovanju, športnih aktivnostih ter pogumnem zavedanju centra notranje moči.
Zdaj smo pripravljeni, da aktivno ustvarjamo prihodnost sveta po meri Srca.
In ne pozabimo; Merkur že skoraj stoji pred svojim obratom.
Ne načrtujmo, naj se vikend odvija spontano.
Več pa že v nedeljo zvečer. Naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina

Noč na petek

bo v igri iskanja miru in modrosti v starem in novem. Dan z Luno v biku pa bo obarvan z željo po počasnejšem ritmu in čutenju sebe, a globine bodo pritiskale v želji, da jih sprejemamo. Poiščimo zadovoljstvo v trenutkih.

Sobota

bo mirnejša, želja po globinah, počasnem in čutnem doživljanju bo lahko uresničena. Okrog nas bomo čutili obroč moči in varnosti, povezala se bosta Mars in Saturn. Dovolimo si mehkobo uživanja.

V noči na nedeljo

bo Luna prestopila v lahkotnejše dvojčke. Naredimo si prijeten, povezovalen in lahkoten dan. Delujmo po svojih močeh, za nas gre, zato aktivno ustvarjajmo prihodnost sveta v smeri Srca