Polna Luna nas vodi k ravnovesju jesenskega enakonočja

Energije tedna od 20. do 26. septembra
V odhajajočem vikendu je Luna prestopila v znamenje ribi, v katerem v noči na torek pričakujemo njeno po(po)lnost.
Čas nas vodi skozi potrebo po intuitivnem iskanju odgovorov, ki nam bodo – s sestavljanjem slike – pomagali razsvetliti resnico na Zemlji. Pomembno je, da se skozi Srce dotikamo višjih vedenj, verjamemo vase in čutimo mir v centru moči – Solarnem pleksusu.

Ščip bo nastopil 21. septembra ob 01:54, da povežemo božanski in zemeljski del v vsakem od nas.
Soočenje Sonca in Lune, ki se bo v svoji polni lepoti dotikala velike zvezde Scheat iz ozvezdja Pegaz, v najvišji različici energij prinaša pomembno sporočilo:
Bodimo visoko intuitivni, inteligentni, povežimo znanja iz leve in desne polovice možganov, začutimo duhovno vodstvo in prizemljenost obenem.
Sonce bo na koncu znamenja device iskalo ravnovesje v dogajanju s premišljenim delovanjem in Marsovim povezovanjem. Pomagajmo sebi in Zemlji do harmonije s pomočjo globokega znanja in vedenja, Merkur in Jupiter bosta delovala usklajeno iz pomembnih “pozicij tam zgoraj”.
Ne prepustimo se pritiskom starih spominov na velike drame iz globin Boga podzemlja Plutona.

Po polni Luni, ki bo v jutranjem torku že v znamenju aktivnega ovna, bomo v pričakovanju ravnovesja med svetlobo in temo v naravi.
Večerna sreda nam bo ob 21:20 s prestopom Sonca v znamenje tehtnice prinesla jesensko enakonočje Astrološko je to čas t.i. jesenskega ingresa, ki s svojo energijo barva dogajanje vse do Zimskega solsticija. Spodbudno je, da se v njem podpirajo moške energije ali prvi, tretji in sedmi energijski center, ki nam dajejo moč in zaščito.

Znotraj mehkih delov naše notranjosti pa ostajajmo ljubeči, sočuteči in iskreni do sebe in drugih. Ne pritiskajmo nase, ampak se vsakič znova vprašajmo, kako se počutimo in kaj potrebujemo, da bomo mirni, ne glede na zunanje ekstremne viharje življenja. Venera bo v opoziciji z Uranom, Luna bo iz ovna ob koncu tedna prestopila v počasnejšega bika.

V soboto bomo – ob medsebojni podpori Marsa in Saturna – čutili trden obroč varnosti in moči okrog nas. Lunin prehod v nedeljske dvojčke bo prijeten, povezovalen in namenjen aktivnosti duha in telesa. Naj nam bo lepo in delujmo, za nas gre. 💚☘
Jasmina.

V ponedeljek

bomo tik pred Lunino polnostjo, ki bo usklajevala energije velikih planetarnih igralcev. Ostajajmo visoko intuitivni in logično prizemljeni. Odgovori sestavljajo resnico dogajanj.

V noči na torek

bomo z Merkurjem in Jupitrom povezovali znanja in vedenja. Ob 1:54 bo nastopil ščip, ki nam bo pomagal uskladiti intuitivno vodstvo in občutek prizemljenosti dogajanj tega prostora in časa. Luna bo ob 05:12 že prestopila v ovna.

V sredo

bomo v pričakovanju ravnovesja med svetlobo in temo v naravi, Sonce bo ob 21:20 prestopilo v znamenje tehtnice in naznanilo jesensko enakonočje. Čez dan bomo na preizkušnji temnih spominov iz globin Boga podzemlja Plutona.

Noč na četrtek

bo z Luno v ovnu čustveno nemirna. Čez dan bomo občutili izziv Venere ob soočenju z Uranom, ki bo želel iskrenost, avtentičnost in umirjeno vero v sebe. Ob 14:37 bo Luna prestopila v bika, da umiri čas.

Noč na petek

bo v igri iskanja miru in modrosti v starem in novem. Dan pa bo obarvan z željo po počasnejšem ritmu in čutenju sebe, a globine bodo pritiskale v želji, da jih sprejemamo. Poiščimo zadovoljstvo v trentukih.

Sobota

bo mirnejša, želja po počasnem in čutnem doživljanju bo lahko uresničena. Okrog nas bomo čutili obroč moči in varnosti, povezala se bosta Mars in Saturn. Dovolimo si mehkobo uživanja.

V noči na nedeljo

bo Luna prestopila v lahkotnejše dvojčke. Naredimo si prijeten, povezovalen in lahkoten dan. Delujmo po svojih močeh, za nas gre, zato aktivno ustvarjajmo prihodnost sveta v smeri Srca.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.