Vikend povezovanja pred polno Luno

Energije vikenda od 17. do 19.9.Veliko intenzivnega dogajanja v odhajajočem tednu je za nami. Pritiski in manipulativno zavajanje, iskanje in krepitev našega stebra moči in Luči, zavedanje o nujnosti povezovanja različnosti in delovanju iz Srca…
Vredno smo ljubezni, lepote, radosti in svobodnega diha, zato si ne dovolimo načina “deli in vladaj”, ampak stopimo skupaj. Objemimo sebe in vsa sočuteča bitja okrog nas, naravo v vseh njenih oblikah in vonjih.

Vikend nas bo z rastočo Luno v vodnarju vodil proti njeni polnosti, mi pa bomo povezovali zemeljsko in božansko naravo.
Čas bo napet in aktiven v iskanju odgovorov, ki jih bo sobotna Luna iz vodnarja sipala v misli in vizije, da bomo sestavili koščke in razsvetlili resnico.
V sobotnem poznem večeru bo prestopila v ribe, da se bomo skozi nežnost in sočutenje dotaknili visokih vibracij Neptuna in verjeli v sanje Srca, ki čakajo na uresničenje.
Naj bo nedelja močna in globoko intuitivna v zavedanju, kdo smo in kaj zmoremo. Naj nam bo lepo v objemu narave.☘💚
Jasmina.

V noči na petek

se bo Sonce krepilo z mogočno energijo Plutona, mi pa bomo začutili moč regeneracije in zdravljenja. Zgodbe ženskih energij bodo odpirale boleče spomine na prepovedane ljubezni in ustvarjalnost. Venera bo v izzivih s Saturnom topila ovire in se učila vrednotenja sebe.

Sobota

bo bolj usklajena. Luna bo čez dan še v znamenju vodnarja, mi pa povezovalni in z lahkotnejšim dihom. Ob 22:22 bo Luna prestopila v ribe, nas pa potopila v globino občutij in hrepenenj.

V nedeljo

nas čaka nežen, povezovalen in intuitiven dan, če se bomo le predajali svojim željam. Bomo pa že blizu polne Lune, ki bo v iskanju odgovorov razsveljevala resnico. Naj nam bo lepo.