Preizkušnje moči in povezanosti znotraj nas

Energije tedna od 13. do 19. septembra
Po čarobnem vikendu, ko smo v globinah ženskega principa intenzivno čistili, strastno čutili in se spominjali zgodb, ki nas skozi drame vedno učijo nežnosti in ljubezni do sebe, z nedeljsko Luno v znamenju strelca stopamo v nov teden rastočih energij. Tokrat v ospredje stopajo moške energije Zemlje, ki se skozi energijske centre pretakajo v vsakem izmed nas.

Neptun, ki skozi deveti energijski center igra močno vlogo odpiranja duhovnim dimenzijam, bo v tem tednu preizkušal trdnost notranjih centrov moči. Kako spustiti močan ego princip ter se zaupno povezati v čarovniji življenja, ko odstranjujemo zidove in maske vsiljenih vlog? Sonce v opoziciji z Neptunom bo na prezkušnji verjeti v povezanost svojih moči z duhovnimi silami in intuitivnim zaznavanjem časa izza umetne matrice. Verjemimo vase in se ne prepustimo zavajanju.
Proti koncu tedna bo Sonce srkalo moč iz samega centra Zemlje, saj se bo povezalo s Plutonom. Močno se bomo zavedli sebe, neustrašnosti in regenerativnih moči.

Mars bo iz znamenja device v noči na sredo prestopil v tehtnico, v kateri zmanjšuje moči in jih usmerja v odnose. Naša energija bo silila višje in izgubljala stik s koreninami.
Povezujmo se z naravo, hodimo bosi po zemlji, da bomo čutili varnost, ki nam jo daje Zemlja. Bodimo prisotni tukaj in zdaj. Ne trošimo energije s sklepanjem kompromisov, delujmo v sozvočju s telesom in dušo.

Venera iz znamenja škorpijona bo ob koncu tedna naletela na omejitve in trda spoznanja karme Saturna. Če še nismo objeli spominov na čas, ko nam ni bilo dovoljeno ljubiti, se radostiti predati globokim strastem, bomo imeli novo priložnost. Začutimo čas, ko smo obstali “goli in bosi” pred hramom čutenja, želja in ustvarjalnih navdihov ter se danes ljubeče dovolimo odpreti. Vredni smo, da dajemo in sprejemamo ljubezen.
Vikend nas bo z rastočo Luno v vodnarju že vodil proti njeni polnosti. Zato bo čas napet in aktiven, mi pa v pričakovanju novih spoznanj in odgovorov. Luna bo v večerni soboti prestopila v znamenje rib in nam ponudila čutno, nežno in globoko nedeljo, če bomo le sledili svojim dušnim željam. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina

V ponedeljek

se bo Luna v strelcu harmonično povezala z Merkurjem, usklajeno bomo delovali in čutili. Bližali se bomo zadnjemu krajcu, kar bo proti večeru razburkalo čas in odprlo veliko dvomov.

V torek

bomo na preizkušnji, koliko verjamemo vase in podporo duhovnih dimenzij. Neptun bo raztapljal maske vsiljenih vlog in iskali bomo svojo notranjo moč. Luna bo ob 13:33 prestopila v znamenje kozoroga.

V noči na sredo

bo Mars iz device prestopil v znamenje tehtnice, kjer bo izgubil nekaj svoje moči in občutka prizemljenosti v zameno za iskanje harmonije celote. Povezujmo se z naravo in zemljo.

V četrtkovem

jutru se bo aktivna Luna iz kozoroga dotaknila Plutona, kar bo odprlo intenzivna občutja v nas. Po praznem teku, ko bomo čez dan iskali svojo moč, bo prestopila v znamenje vodnarja. Začutili bomo več povezanosti in moči.

V noči na petek

se bo Sonce krepilo z mogočno energijo Plutona, mi pa bomo začutili moč regeneracije in zdravljenja. Zgodbe ženskih energij bodo odpirale boleče spomine na prepovedane ljubezni in ustvarjalnost. Venera bo v izzivih s Saturnom.

Sobota

bo bolj usklajena. Luna bo čez dan še v znamenju vodnarja, mi pa odprtejši in z lahkotnejšim dihom. Ob 22:22 bo Luna prestopila v ribe, nas pa potopila v globino občutij in sočutenja.

V nedeljo

nas čaka nežen, povezovalen in intuitiven dan, če se bomo le predajali svojim željam. Bomo pa že blizu polne Lune, ki bo odpirala nova vprašanja in iskala odgovore. Naj nam bo lepo.