Po mlaju v znamenju device krepimo moči in jasnimo pogled

Energije tedna od 06. do 12. septembra
Po vikendu z Luno v znamenju leva, ki je skozi dvig razpoloženja ogrela naše srce in telo, se bližamo mlaju.
Čas je, da spustimo vse negotovosti in se močno prizemljimo v svoji resnici. Naj “rešitelj” vstane v vsakem od nas, saj odstiramo še zadnje koprene zablod in manipulativnih zavajanj.
Narejeni smo po meri Boga, povezani z Nebom in Zemljo.
V njunem dotiku v tej inkarnaciji znotraj sebe razvijamo center moči, da nas dviga v harmonijo ter materializacijo sanj na Zemlji. Ne potrebujemo okov, pritiskov in zank tistih, ki se vmešavajo v stvarstvo Boga. Njihov čas se izteka z našo močjo in vero v sebe.
Dan pred mlajem počivajmo, uživajmo malo hrane, lahko se postimo. Pijmo izvirsko vodo, očistimo duha in telo. Moč prvega energijskega centra – Marsa se z odmikom od Neptuna krepi in povezuje s Plutonom, Bogom podzemlja in najglobjih transformativnih moči.
Očiščena Venera, ki je za hip vstopila k njemu v temo po strast, se že povezuje z vizionarjem Jupitrom, da bo razširila radost v odnosih. Počivajmo v umu in samo čutimo skozi telo. Vse to se dogaja v nas….
Mlaj bo nastopil v noči na torek, ko se bosta ob 02:51 objela Luna in Sonce na 14 stopinji znamenja device. V tišini noči bomo čutili in se zavedali jasno, objeti v iskrenost svoje resnice, ki nas povezuje v skupno moč za nov svet.
Bog neba Uran bo močna podpora ob zavedanju zdravilne energije narave, ki teče skozi nas. Iskrenost, visoko zavedanje, avtentičnost in sprejemanje drugačnosti lahko sestavljajo mozaik tega prostora in časa v višji različici. Zato delujmo po mlaju po svojih najboljših močeh.
Konec tedna bo čarobno globok v ženskem principu. Rastoča Luna bo v petkovem jutru prestopila v znamenje škorpijona, v noči na soboto pa še lepotica Venera.
Zopet bomo v sebi prepoznali intenzivnost, drame in strastna občutenja škorpijonskih tunelov, v katerih se Venera obleče v podobo mitološke Persefone.
Zavrteli se bomo v svojih globinah in skozi ženski princip prebujali moč moških energij, ki nam bodo predane ter obenem strastno povezane v še eni od zgodb “preteklosti” v novi podobi sedanjosti. Naj teče skozi vsakega od nas na svojstven način.
V dopoldanski nedelji bo Luna že prestopila v ognjenega strelca in nas potegnila v višave. Naj nam bo lepo.💚☘

V noči na ponedeljek bo Luna prestopila v znamenje device. Venera se bo za hip potopila očistit v globine, nato pa razširila svojo radost ob dotiku Jupitra. Mars bo od Plutona skrkal najglobje moči.

V noči na torek, ob 02:51 bo nastopil maj v znamenju device. Objem Lune in Sonca bo prepojen z visokim zavedanjem naše resnice. Naj bo dan počasnejši, občutimo, kako polnimo vrelce moči in jasnosti.

V jutranji sredi ob 05.20 bo Luna že prestopila v znamenje tehtnice in v harmoniji umirjala dan. Lahko se bomo povezovali ter iskali podporo v modrosti in znanju.

V četrtek bo Luna iz tehtnice že ponoči prebujala Merkurja, da bomo začutili svoj glas. Proti poznemu večeru nas čaka nekaj čustvenih pritiskov, a obenem bomo razširili pogled na dogajanje.

V petek se bo v zgodnjem jutru Luna dotaknila še Venere v tehtnici in jo pripravila na premik v novo znamenje. Malo po 8 uri bo prestopila v škorpijona, v poznem večeru pa se bo premaknila še Venera v globine strasti in intenzivnih moči.

Naj bo sobota intenzivno globoka in očiščevalna, kar nas bo z ženskim principom v škorpijonu povezalo v skupnih doživljanjih. Popoldan bo tiho povezovalen, večer pa intuitivno romantičen s pridihom strasti.

Noč na nedeljo bo strastna in globoka, Luna bo prebujala moško moč in predanost, Venera bo doživljala zgodbe Persefone. Ob 10:34 pa bo Luna že prestopila v ognjenega strelca in nas potegnila v višave. Naj nam bo lepo.