Vikend za več veselja in priprave na mlaj

Vikend od 3- 5. septembra 2021 Pa le zapuščamo dneve, v katerih smo doživljali velike preizkušnje in iskanja harmonije med prvim in devetim energijskim centrom, Marsom in močnim Neptunom.
Manipulativna zavajanja so raztapljala naše moči in občutek miru v telesu. Samo popolna čistoča duha, vera in aktivno delovanje bodo zmogli postaviti meje ter nas premakniti proti svobodi, očiščeni zank in prevar.
Torej, “rešitelj” naj vstaja v vsakem od nas.

Prihajajoči konec tedna je namenjen prižiganju ognja v Srcu ter spuščanju zadnjih dvomljivih in negotovih pogledov na čas, v katerem smo.
Luna v petek ob 17:58 prestopa v znamenje leva in nas pred mlajem vodi v iskanje resnice tako v starem kot v novem predstavljanju sveta. Od jutra pa do večera bomo v čustvenih izzivih Saturna in Urana iskali svoj mir.
V noči na nedeljo se bodo krepila stara vedenja, Merkur bo podprt z modrostjo Saturnovih znanj.
Nedelja bo prijetno vesela in sproščena, da bomo skozi radost dvigali razpoloženje in začutili prihajajočo moč, ki nas bo skozi mlaj v noči na torek pospremila v nov korak.
Stopimo pogumno in naj nam bo lepo.☘💚
Jasmina.

Po mirnejši petkovi noči z Luno v raku, bo čas za ponovno čiščenje bolečih spominov s pomočjo pritiska velikega Boga podzemlja in naših najglobjih spominov na preživete drame – Plutona. Večerna Luna v znamenju leva nas bo sprostila in razveselila dogajanje.

Sobota kot Saturnov dan nas bo zavrtela v iskanju ravnovesja med starim in novim. Izkoristimo ognjeno Luno v levu in ob podpori veselja do življenja soočajmo s preizkušnjami v nas in okrog nas.

V noči na nedeljo bomo začutili veliko modrosti, ki nas lahko varno popelje naprej. Merkur bo v trigonu s Saturnom. Naj bo to dan za počitek, saj se bo popoldanska Luna v levu že bližala mlaju v začetku naslednjega tedna. Naj nam bo lepo.

Petek je Luna še v raku, od 07:37 v praznem teku, ob 17:58 prestopa v znamenje leva.

Sobota

Luna iz leva sekstil Merkur iz tehtbice 06:45
Luna opozicija Saturn iz vodnarja ob 08:54
Luna kvadrat Uran iz bika ob 21:23

Nedelja

Merkur iz tehtnice trigon Saturn ob 03:30
Luna sekstil Venera iz tehtnice ob 13:58
Luna opozicija Jupiter iz vodnarja ob 16:21
Luna v praznem teku po 16.21