Preizkušnje čistoče v umu se spuščajo v telo

Čutni vikend se počasi poslavlja, mi pa povezani z naravo, mamo Zemljo in svojo notranjostjo že stopamo novemu tednu naproti. Luna v nedeljskem odhajajočem večeru predihuje čas iz znamenja dvojčka. Kot bi želela spodbuditi Merkurja k slovesu od njemu domače device in ponedeljkovem prestopu v znamenje tehtnice. Iskanje ravnovesja bo v naslednjem obdobju teklo skozi um, ki bo ob podpori ostalih energijskih centrov skušal odločneje izražati naše potrebe, a obenem ohraniti harmonijo v odnosih.

Umetnost, ki jo velja osvojiti, da ne izgubljamo sebe, ker nismo (u)slišani.
Ker bomo v ta namen potrebovali več izkušenj in časa, se bo grleni center naše Zemlje – Merkur v tehtnici zadržal dlje kot običajno (več kot 2 meseca – do 6. novembra). Z zmanjševanjem hitrosti se bo konec septembra zaustavil in obrnil retrogradno – navidezno seveda, za nas, ki živimo na Zemlji. Zato že počasi razmišljajmo, kje in kaj so naši izzivi ter zavestno delujmo v sprejemanju sebe, da bomo naredili kvaliteten razvojni premik v odnosih.

Če smo v minulem tednu preizkušali jasnost, čistočo misli, besed in dejanj, ki so nas ujele v Neptunove zanke, bomo v tem tednu iskali vero v energijo in moč prizemljenja.
Mars iz znamenja device bo izgubljal premišljeno smer delovanja ob meglicah Neptuna.
Odhajajoča doba rib nam kaže, koliko strahu, izdaj in lažnih slik smo si “zakodirali” v celični spomin telesa. Ob izgubi vere v svojo trdnost in moč zlahka padamo v zanke manipulativnih prevar tistih, ki si drznejo “igrati” Boga. A njihov čas se izteka, ko mi krepimo svoje moči in si zaupamo.

Naj nas čas padajoče Lune na poti proti mlaju v devici, poveže z občutji telesa. Iz sebe spuščajmo zanke in vzorce, na katere se “lepijo” prevare tega prostora in časa.
Očiščeni znotraj, z vero v svojo božansko in zemeljsko naravo, bomo zmogli postaviti močne temelje za nov svet, ki čaka na nas. Začutimo, kaj nas v življenju energijsko polni, radosti in nam dviga zavedanje.
Vikend z Luno v levu naj osvetli naše sence, da bomo skozi njih začutili največje moči. Naj nam bo lepo, kjerkoli smo in bomo. 💚☘
Jasmina.