Po Ščipu prebujenja delujmo aktivno povezani

Energije tedna od 23. do 29. avgusta.Za nami je še ena Lunina polnost, ki nam je v ritmu soočanja Lune in Sonca odprla nove možnosti za prebujenje. Ob sodelovanju analitičnega uma – Merkurja in odstiranju mnogih nejasnosti, stopamo v nekoliko mirnejši teden.
Luna bo v padajoči fazi drsela preko modrosti rib, vstopila v ognjenega ovna ter nas ob koncu tedna umirjala v čutnem znamenju bika.

Venera nas že nekaj dni iz znamenja tehtnice pelje na krilih “Zmaja modrosti”, ko se povezuje z luninimi vozli ob podpori Saturna. Povlečimo iz naših energijskih centrov harmonijo, stabilnost in modrost, kako poleteti naprej in navzgor. Kako zajahati tistega Zmaja, ki nas najbolj vznemirja, a čaka na našo notranjo moč, da mu pokažemo pot.
Nismo sami, oprimo se na in podprimo drug drugega.

V začetku tedna bo naš um v analizah Merkurja iz device popustil in nas skušal povezati z intuitivnim zaznavanjem prostora in časa. Izgubljenost, nejasnost in nedorečenost spustimo globoko v občutenja Srca in Telesa, pa bomo našli odgovor.
Neptun z Merkurjem zlahka pokaže paleto manipulativnih pasti, če ga skušamo ujeti v okvire analiz in dejanj. Zato se potopimo po najglobja znanja k Bogu podzemlja Plutonu.

Luna bo že v petkovem jutru s prestopom v znamenje čutnega bika umirjala čas. Povezani v sebi bomo lažje prebrodili nekaj nemira ob iskanju ravnovesja med starim in novim.
Naj bo vikend objet v harmonijo življenja, ko z zemeljskimi energijami hvaležno sprejemamo darove, plodove in ljubezen mame Zemlje. Ona je tu za nas, ki jo čutimo.☘️💚
Jasmina.

V ponedeljek

nas bo v harmoniji povezovala Venera iz znamenja tehtnice. Luna v občutljivih ribah pa bo nemirno iskala tišino in sočutenje. Bodimo nežni, da ne ranimo drugačnih.

V torek

si bomo želeli prepuščanja in intuitivnega vodenja skozi čas. Mir bomo iskali v sanjah, hrepeneče se bomo potaplali globje v svoje občutke. Luna bo po popoldanskem praznem teku ob 20:56 prestopila v ognjenega ovna.

Sreda

bo čas za več akcije, čeprav nam noč ne bo prinesla analitičnih odgovorov na mnoga vprašanja. Spustimo mimo sebe nejasnosti in manipulacijo. Odgovore bomo našli v telesu in srcu, zato kar pogumno naprej po svoji poti.

V četrtek

nas čaka globoko zavedanje skozi Merkurja v devici, ki je šel po odgovore k mogočnemu Plutonu. Naj nam njegova odločnost vlije novih moči in poguma, ki ga podpira ognjena Luna v ovnu z modrim Jupitrom.

V petkovem

jutru bo Luna že prestopila v umirjeno znamenje bika. Usklajeni znotraj in zunaj, v čustvih in hotenjih bomo premikali dan. Bodimo veliko v naravi, na vrtu. Zvečer nas čaka nekaj nemira in dvomov.

V sobotnem

dopoldnevu bomo vznemirjeno iskali nove poti. Popoldan se umirimo, povežimo se z naravo, živalicami, pobirajmo plodove in bodimo hvaležni za vse, kar nam nudi mama Zemlja.

Naj bo nedelja

umirjeno razgiban, globok, močan in povezovalen dan. Lahko se bomo pogovorili, si pripravili kaj dobrega, se začutili. Malo pred 19 uro bo Luna že prestopila v znamenje dvojčkov in razigrala čas v pričakovanju prestopa Merkurja v tehtnico. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi