Bujenje in iskanje ravnovesja na poti do mlaja

Energije tedna od 02.do 08. avgusta
Ognjeni objem Sonca in Merkurja v znamenju leva nas v odhajajoči nedelji polni z zavedanjem, da imamo v sebi center moči in podpore “potisniti” čas v svobodo Urana in prihajajoče vodnarjeve dobe v visoki različici. Pred leti se je Bog neba Uran “spustil” na Zemljo z namenom, da se sprejmemo v svoji vznemirljivi drugačnosti in jo upamo zaživeti; iskreni, avtentični in nepogrešljivi v povezovalni celoti. Sebi in njemu “dolgujemo” življenje na krilih svojih darov.
Sprejemanje sebe ne pomeni, da sprejemamo vzorce, v katere smo ujeti v coni (ne)udobja, temveč da sprejmemo srčiko notranje biti; Iskrenost Duše, ki želi sanjam naproti, da jih preko Urana na poti k Neptunu začutimo in spustimo na Zemljo.
To je življenje v radosti.

Ne podlegajmo prastarim strahovom in enoumju v preobleki lažne varnosti, ki skozi temo dogajanj prebuja strahove in sence, ki mračijo naš um ter nam jemljejo moč.
Stari Saturn bo že danes preizkušal čistočo misli in besed Merkurja, jutri pa pritiskal na center moči, na svetlobo lučk solarnega pleksusa – Sonca.
Slišimo se iz Srca, povezujmo se.
Uživajmo te dni malo hrano, manj govorimo, očistimo svoj prebavni sistem in se umaknimo od pritiska zunanjih informacij, ki nas vlečejo v vrtince omejenosti.

Sebe in druge prebujajmo z občutkom, a odločno.
Čas je, da dodamo svoj kamenček v mozaik prihodnosti.
Stres in mentalni nemir umirjajmo s prizemljenostjo.
Bodimo veliko v naravi, objemimo drevesa, hodimo bosi po zemlji, poslušajmo tišino.
S pomočjo fizične aktivnosti bomo začutili svoj center moči. Približajmo se sebi, naj bo telo mirno, ko izražamo svojo pravo naravo, bodimo zgled in tako spodbujajmo druge.
Merkur in Sonce bosta bosta v teh dneh izzvana z Uranom.

Vse leto se v valovih prebujata in nas preizkušata velika dva; stari Saturn in novodobni Uran. Dajmo jima priložnost, da se skozi nas pokažeta v visoki različici modrosti in iskrenosti.
Luna bo ves čas drsela v svoji padajoči fazi proti nedeljskemu mlaju v znamenju leva. Potujmo z njo scozzi teden v čiščenju in spuščanju bremen preteklosti. Naj nam bo mirno in lepo. ☘💚
Jasmina.

V jutranjem ponedeljku

bomo močno občutili pritisk starih struktur na našo svetlobo in notranjo moč. Sprejemajmo in stopajmo skozi sence naprej, Sonce bo odhajalo iz opozicije s Saturnom. Luna bo ob 10:46 prestopila v mentalnega dvojčka.

V torek

bo Luna iz znamenja dvojčkov na svojstven način umirjala stara nasprotja. V odnosih bomo skozi povezovanja našli prave poti, Venera iz device bo v trigonu z Uranom. Umirjajmo um.

V noči na sredo

bomo občutili veliko nemira v mislih, zato se spuščajmo v telo in tako občutimo čas. Ne pritiskajmo na sebe in druge, a naj prebujenje teče kot zgled, ko izražamo svojo avtentičnost. Ob 23:16 bo Luna prestopila v raka.

V četrtek

si z Luno v raku vzemimo čas za občutenje, povezovanje in izražanje ljubezni do vseh okrog nas. Kljub prihajajočemu mlaju bomo imeli še dovolj energije, ki bo krožila med nami.

Tudi petek

bo usklajen in še živahen dan. Družimo se med seboj, izrazimo sprejemanje naše drugačnosti, iščimo dobro v vsakem izmed nas. Popoldan bo čas za umirjanje in predajo občutkom.

Noč na soboto

bo razburkala naše moči. Sonce bo v kvadrat z Uranom, znotraj sebe bomo iskali darove, ki dajejo smisel življenju. Počivajmo, saj smo tik pred mlajem. Luna bo že ob 09:31 prestopila v znamenje leva.

V nedeljo

počivajmo in spuščajmo sence preteklosti ter odvečna bremena. Mlaj bo nastopil ob 15:49 v znamenju leva v objemu Lune in Sonca. Je, veliko svetlobe je v nas in čas je, da posvetimo skozi vse svoje moči.