V energijskih premikih iščemo ravnovesje, poti in modrost

Energije tedna od 27.7. do 1.08.2021 Sobotna nočna polna Luna s spremljajočim dogajanjem v občutenju sebe in nedeljsko sprejemanje čiščenja vzorcev omejujočih misli in delovanj (bojevanj) nam kažejo nove poti.
Ko v srčiki svojega bitja zaznavamo vznemirljivo drugačnost in jo s povezovanjem svetlobe znotraj in zunaj nas izražamo v luči življenja.
Da bomo ponotranjili globoka spoznanja, nas začetek tedna vodi v umirjanje, sočutenje in intuitivnost doživljanja. Luna bo skozi znamenje ribi mehko božala čas. Tiho se pripravimo na nove premike energij naše Zemlje, ki tečejo skozi vsakega izmed nas na svojstven način.

Že v noči na sredo se vladar naših misli, besed in dejanj Merkur poslavlja od mehkega raka in vstopa v ognjene moči znamenja leva. Hiti k velikemu Soncu, da nas podpre v konkretizaciji ognjenih Venerinih navdihov iz leva. Zdaj lepotica umirjeno doživlja drobne radosti in veliko hvaležnosti v odmaknjeni devici.

Na ponovni vstop v znamenje vodnarja se pripravlja tudi veliki modrijan Jupiter, ki v svoji retrogradnosti skuša napolniti naše nove poti z več optimizma in vizij o prihodnosti. Z dvigovanjem pogleda višje in širše bomo zaznali smisel izzivalnih dogajanj v nas in na nivoju celote.
Ob prestopanju mogočnega Marsa iz glasnega leva v devico, si bosta z Jupitrom zrla iz oči v oči. Da zaznamo izziv in globino neravnovesij, ki razlivajo našo moč vsenaokrog.

Luna bo po ognjenem ovnu prestopila v mirnejšega bika po več miru v telesu, umu in srcu. Čustveno iskanje ravnovesja med starim in novim bo vznemirjalo konec tedna, če bomo ostajali na površini. Zato čutimo globje, skozi telo.
V nedeljo pričakujemo objem Merkurja in Sonca v znamenju leva. Veliko moči je v nas za kreiranje sveta po srčnih željah. Sprejmimo strahove preteklosti in skozi njih poglejmo v svetlobo življenja. ☘💚
Jasmina.

V ponedeljek

bo v zgodnjem jutru ob 05:29 Luna prestopila v nežne ribe, se dotaknila Jupitra in nas polnila s sočutjem. Proti popoldnevu bomo občutili nekaj nelagodja, poskusimo povezati drobne radosti z velikimi sanjami.

V torek

bo Luna pe v znamenju rib, mi pa polni navdihov, ki nas bodo popeljali k novim rešitvam na umirjen način. Večer bo romantičen, z dotikom Lune in Neptuna bomo oživljali sanje.

V noči na sredo

bo čas za prestop Merkurja iz mehkega raka v ognjeno moč leva. Pridružil se bo Soncu, da bosta skupaj realizirala projekte svetlobe. Luna bo malo pred 12 uro prestopila v ovna po čustveni zagon. Jupiter bo ob 14:42 prestopil v vodnarja.

V četrtek

bomo znotraj in zunaj sebe začutili veliko energije, ki se bo razlivala vsenaokrog. Poskusimo se umiriti in povezati velike želje z konkretnostjo ciljnih dejanj. Mars bo v opoziciji z Jupitrom prestopal v znamenje device ob 22.32.

V petkovem dnevu

bomo iskali ravnovesje med pritiski bolečih spominov in željami iti naprej z vero v sebe. Ob 22:07 bo Luna prestopila v zemeljskega bika, da bi umirila dogajanje.

Sobota

bo razburkana v naših čustvih, mislih in hotenjih, če bomo ostajali na površini. Umirjajmo se ob stiku s svojim telesom in v naravi. Dan in večer bosta iskala ravnovesje med starim in novim. Privoščimo si nekaj dobrega, počasnega in veselega.

V nedeljo

bomo v pričakovanju popoldanskega druženja Merkurja in Sonca v levu. Veliko moči imamo v sebi, da lahko kreiramo življenje po meri svojih želja. Sprejmimo strahove preteklosti in skozi njih uvidimo smisel in svetlobo časa, v katerem smo.