V rastočih energijah stopamo proti Lunini polnosti

Energije tedna od 19. do 25. julija. Za nami je vikend čiščenja starih spominov in senc davne preteklosti, ki so nas potopile v najglobje kotičke teles in srca. Kako osvobajajoče je, ko se potovanje skozi boleče tunele razjasni v videnju svetlobe, sočutenja in srčnosti. Tu smo, da se kot “spoj” božanskega in zemeljskega vrtimo v energijski spirali sanjam naproti, ki v “prostoru različic” življenja čakajo na našo “izbiro”. Ko bomo povezali svoje različnosti v harmonično celoto moči in svetlobe, bomo lahkotno izbirali iskrenost Urana in sanje Neptuna.

V prihajajočem tednu v energičnem ritmu potujemo proti lepotam Lunine polnosti in njenim odgovorom na odprta vprašanja. Osvetljena s Soncem v nas odpira skrivnosti in vedenja, ki jih potrebujemo za premike naprej.
Nam bo na prvi stopinji vodnarja odpirala vrata k srčiki svojega bitja znotraj ognjene moči Sonca v znamenju leva?
Sprejeti samega sebe v vznemirljivi drugačnosti svojih darov bo povezalo naša Sonca v mogočno luč svetlobe življenja.

Ob polni Luni se bo v noči na soboto Merkur v znamenju raka intuitivno dotikal spoznanj, ki nas vodijo “k sebi domov”.
Od pogovora z iskrenim Uranom v začetku tedna se bo napolnil z Neptunovimi sanjami in se dan po Lunini polnosti soočal z globinami Plutona. Kako spustiti sanje na Zemljo, ki je še polna preteklih spominov? V tem procesu smo….
Močne energije lahko omehčamo s spuščanjem omejenosti uma in privoljenjem, da se odpremo za višje misli in sanje, ki nas vodijo po poteh naše Duše.
Pred polno Luno nas čaka še nekaj energijskih premikov.

Lepotica Venera bo iz levjega plesa prestopila v umirjeno devico, da si nekoliko oddahnemo in umirimo goreče iskre ustvarjalnosti. Sonce bo v četrtkovem popoldnevu prestopilo v znamenje leva, da prevzame njen ogenj življenja in pokaže konkretnost in moč njenih navdihov. Naj nas še naprej greje vroče poletje ter krepi naš pogum izraziti sebe kot bitja svetlobe.☘💚
Jasmina.