Objem strasti, modrosti in radosti v vročem poletju

Emergije tedna od 12. do 18. julija Po mlaju v nežnem znamenju raka smo, ki je v nas povezal hotenja in želje, obarvane v hrepenenja po svetu, ki ga iz “nekje nekoč” še nosimo v Srcu. Objem Lune in Sonca je k sebi priklical še Merkurja, ki v nedeljskem poznem večeru prestopa v znamenje raka. Misli, besede in dejanja bomo polnili z občutki iz naše Srčne čakre, zato v njej prebujajmo ljubezen in sočutenje do vseh oblik življenja. Merkur bo skozi sebe srkal modrost in navdih retrogradnega Jupitra v ribah. Naj nam bo preplet njunih energij v pomoč pri intuitivnem občutenju pravih poti in videnju naših vizij.

Teden bo z rastočo Luno obarvan v vroče strasti, saj se bosta v ognjenem objemu združila lepotica Venera in pogumni ljubimec Mars iz znamenja leva.
Na njun ples ju že pripravlja Luna iz leva, ki prebuja energijo ljubezni kot najmočnejšo frekvenco zdravljenja.
Moški in ženski princip, ogenj življenja, strasti, ljubezni in radosti, se bosta združila v torkovem popoldnevu in nas zavrtela skozi osebne zgodbe v vrtinec strastnega “tanga” spodnjih energijskih centrov. Brbotanje življenja bo razlivalo toploto ustvarjalnih moči vsenaokrog.

Dogajalo se bo tudi v nežnosti centra notranje moči, ki je s Soncem v raku tesno povezan s srcem Zemlje in vseh nas.
Skozi solarni pleksus bomo začutili povezavo z najvišjim energijskim centrom – Neptunovo nežnostjo in hrepenenjem. Začutili bomo darove in sanje, ki jih nosimo v sebi, ego princip bo objel širino Neba in Zemlje ter popustil v svojih mejah.
Konec tedna se bomo s Soncem na zadnjih stopinjah znamenja raka soočali z močjo in pritiski naših prednikov, ki jih občutimo skozi svoje telo. Ne pozabimo, pod zaprašeno odejo strahov se skrivajo naše največje moči. Luna v znamenju škorpijona bo še poglobila naše zaznave. Potujmo povezani v sebi in z ritmom narave.💚☘
Jasmina.

V ponedeljek

bo Luna iz znamenja leva goreče pripravljala prostor in čas za objem ljubimcev, ki že brbotata v pričakovanjih. Merku bo iz znamenja raka podprt z modrim Jupitrom v ribah, mi pa bomo povezovali intuitivnost in modrost.

V torek

bo Luna dopoldan prestopila v zemeljsko devico in se povezala z nežnim Merkurjem. Naše misli se bodo spustile v srce, mi pa bomo zaplesali v vročem poletju z moškim in ženskim principom ljubezni ter ustvarjalnega tanga.

V sredo

bo dan za umirjanje ognjenih strasti, a prebujenje v srcu, ki nas bo vodilo na nove poti. Tu ni starih omejitev in spon, tu nas čaka vznemirljiva radost življenja na Zemlji.

V četrtkovem dopoldnevu

se bosta povezala Sonce in Neptun. Odprli in omehčali bomo meje ego principa, začutili medrsebojno povezanost. Obenem se bomo ozrli v Neptunovo čarobnost in sanje, ki jih lahko zaživimo na Zemlji. Luna bo ob 16:31 prestopila v znamenje tehtnice.

V petek

nas bo Luna v znamenju tehtnice harmonično peljala skozi dan, v katerem bomo iskali varnost odnosov, občutkov in povezovanj. Načrtujmo si umirjen konec tedna.

V soboto

bomo polni energije lahko trčili v nekaj nasprotovanj znotraj in zunaj nas. Nastopil bo prvi krajec, čustveno bomo občutljivi. Sprostimo se v objemu narave in ljudi, ki nas razumejo. Ob 20.38 bo Luna prestopila v globine škorpijona.

Že v noči na nedeljo

bomo občutili pritiske tudi v Solarnem pleksusu, moč starih boilečih spominov bo stekla skozi naše telo. Ne pozabimo, da se pod odejo strahov skrivajo naše največje moči. Čustveno bomo razpeti med starim in novim. Veliko počivajmo in naj nam bo lepo.