Vikend navdihujoče nežnega mlaja

Vikend energije od 09. do 11. julija
Ob koncu tedna smo, tik po nočnem mlaju v znamenju nežnega raka, v katerem sta se objela Luna in Sonce ter čutno povezala naš notranji svet. Objela so se naša hotenja in želje, obarvane v hrepenenja po svetu, ki ga iz “nekje nekoč” še nosimo v srcu. Dvigajmo se visoko, da se dotikamo Urana in sanjavega Neptuna, ki si želi materializacije sanj tukaj na Zemlji.
Za nami je namreč ognjeno strastni ples Venere v levu, ki je “izzivala” velika dva, Saturna in Urana v vsakem izmed nas ter iskala ravnovesje med starim in novim.
Bomo cenili staro “zlato” ali si dovolili vstopati v nove ustvarjalne vrtnice, ki oživljajo Dušo in Telo?
Spuščajmo svoje misli v Srce, očistimo jih strahov in napolnimo z ljubeznijo, preden jih oblečemo v besede, dejanja in premike naprej. Merkur skozi um Zemlje in nas v nedeljskem poznem večeru prestopa v znamenje raka.
Luna bo v soboto še v raku, v noči na nedeljo pa bo že prestopila v ognjenega leva, da skozi nas požene energijo življenja.
Naj nam bo lepo, Jasmina.☘💚

Naj bo petek

dan za nežno umirjanje, ki nas bo očistilo in pripravljalo na nov čas. Bodimo v naravi, v bližini morja, reke, jezera. Naš čustveni svet potrebuje pretočnost in spuščanje.

V noči na soboto

se bosta ob 03:16 čuteče objela Luna in Sonce v mlaju v znamenju raka. V trenutkih miru in tišine nežno povezujmo svoj notranji svet, hotenja in občutke življenja. Pozno popoldan bomo čutili pritiske starih spominov.

V noči na nedeljo

bo Luna prestopila v znamenje ognjenega leva in se pridružila Veneri in Marsu v vročem poletju. Uživajmo dan, ki nas bo popeljal v večerni prehod Merkurja v znamenje raka. Čas bo, da misli in besede spustimo v srce. Naj nam bo lepo

V petek je Luna v raku sekstil Uran iz bika ob 19:38

V noči na soboto nastopi Mlaj v znamenju raka ob 03:16 na 18 stopinji

Luna trigon neptun ob 13:10

Luna opozicija Pluton ob 18:09

Luna v praznem teku

V noči na nedeljo Luna prestopa v znamenje leva ob 02:20

Merkur iz zadnje stopinje dvojčka prestopa v znamenje raka ob 22.35