Razgrete moči življenja preizkušajo notranji mir

Vrtimo se v vročem poletju, v katerem že tudi Venera – naša radost in iskra življenja – pleše v znamenju leva in se pridružuje razgretemu Marsu, ki greje dneve in čarobne noči.
Polna Luna iz kozoroga v soočenju s Soncem iz raka nas je napolnila z odgovorno modrostjo, kako krepiti svoj center notranje moči in obenem nežno občutiti sebe.
Teden, v katerega vstopamo, bo obarvan v vroče strasti prvega energijskega centra Zemlje. Skozi korenine življenja bo pritekala ognjena energija moči, ki bo ponovno prebujala velika nasprotna igralca tega leta; starega Saturna in novodobnega Urana.
Oba prihajata iz istega “gnezda”, a njuna soočenja so polna nemira in nesprejemanja.
Ujeti v stare okove, ki jih morda še “nočemo” videti, ne moremo zaživeti svobode duha in iskrene avtentičnosti. A duša nas kliče bolj kot kdajkoli prej. Zato toliko poskusov in ponovitev v različnih preoblekah življenjskih izzivov.
Tokrat bo močan Mars iz znamenja leva pritiskal zdaj na eno, zdaj na drugo stran, mi pa bomo iskali točko ravnovesja med različnostmi tega prostora in časa.
Vse je del naše “energijske kode”, v katero smo odeti kot čisti in ljubeči čudež življenja. Kot luč in dragulj božanske svetlobe. Prepoznavamo ta del sebe pod odejo starih vzorcev in dram?
😗 Padajoča Luna v znamenju rib nam bo pričarala blagodejen začetek tedna, zato se le prepustimo svojemu Srcu in sanjam.
V noči na četrtek bo prestopila v ognjenega ovna in – po pritiskih stopiti naprej ali ostati na mestu – zavrtela nas čustveni svet, ki bo težko našel svoj mir. Mars iz leva bo v opoziciji s karmičnim učiteljem Saturnom.
Ko bomo ujeli stabilnejši ritem ob podpori Lune iz ovna in zemljskega bika, bo iz korenin – z zahtevo po prebujenju – vzvalovalo ponovno. V noči na nedeljo bo ognjeni Mars prebudil Boga neba Urana.
Prebujena bosta velika dva, ki v tem letu nimata časa za počitek. Njune energijske dvoboje, napore in iskanja, doživlja prav vsak izmed nas ter Zemlja kot celota.
Zato potujmo mirno in v zaupanju preku mostu ranjenega zdravitelja Kirona v nov čas.☘💚

JasminV ponedeljek

bo Luna še v znamenju odprtega vodnarja spodbujala Merkurja k novim rešitvam in prebliskom. Predajmo se avanturam in povezovanju. Zvečer bo Luna prestopila v sočutje znamenja ribi.

V torkovem dopodnevu

bo skozi nas tekla nežna in sočutna energija, ki bo povezovala naše občutke, misli in telo. Prepuščajmo se intuitivnemu vodenju, bodimo blizu reke, jezera ali morja.

Naj bo sreda

obarvana nežno, romantično in umirjeno. Naš čustveni svet nas bo vračal v sanje, hrepenenja in globoka videnja svojih moči. Privoščimo si obilje vode in počitka, da regeneriramo svoje telo.

V četrtek

bodo naši občutki močni in ekstremno različni. Luna bo že ponoči prestopila v ognjenega ovna ter nas strastno zavrtela proti zadnjemu krajcu. V nas bo gorelo od pritiska po premikih naprej, obenem se bomo počutili ujete v nezmožnost ukrepanja.

V petek

bomo z Luno v ovnu ujeli nemiren ritem življenja, ki nas bo vodil preko brzic na drugo stran. Pokazalo se bo, da zmoremo potisniti dogajanje aktivno naprej. Energije bomo imeli dovolj.

V noči na soboto

bomo občutili več nemoči, vrnili se bodo spomini na drame, ki smo jih že preživeli. A čutili bomo, da moramo slediti svojemu glasu. Luna bo popoldan prestopila v znamenje bika, da začutimo svoje telo. V nas bo gorelo in brbotalo.

V noči na nedeljo

bomo znotraj sebe čutili močan pritisk ali klic se premakniti na svojo pot. Vznemirljivo, a nepredvidljivo. Mars bo v kvadratu z Uranom. Dan bo nemiren v iskanju skupne točke med vsemi različnostmi prostora in  časa. Potujmo mirno.