V pričakovanju poletnega Solsticija in magičnih noči

Zapuščamo vikend, v katerem smo se – iz odprtih energij povezovanja – v nedeljskem popoldnevu že spustili v čustvene globine in več odmika. Luna je iz tehtnice prestopila v znamenje škorpijona, v katerem bo pričakala ponedeljkov jutranji prestop Sonca v znamenje raka. Ob 05:32 nas bo Sonce na višku svojih moči popeljalo v trenutek poletnega Solsticija, v teden magičnih noči s Kresno nočjo v soju skorajšnje polne Lune.

Veliki prelomni trenutek najdaljšega dneva in najkrajše noči bo proces, v kateri maksimalna moč energije sprejemanja predaja sebe energijam dajanja. Večna igra in preplet Jin in Jang energij se odvija v nas in na Zemlji. Te dni je Sonce v centru pozornosti in bolj kod kdajkoli se zavedamo, kako pomembna je njegova svetloba in naša avtentična notranja luč.

Tempo življenja se bo stopnjeval z naraščajočo Luno, ki bo iz znamenja škorpijona prestopila v strelca in kozoroga. V svoji lepoti in polnosti bo zasijala na dan po Kresni noči, ko se “rojevajo” kresničke, da nam kažejo pot življenja iz teme v svetlobo.

Že na dan poletnega Solsticija bo ženski princip nežne Venere iz raka zasanjano zaplesal z močnim Neptunom, ki se pripravlja na retro obrat in nas potaplja v sanje ter popolno predajo ljubezni. Sonce iz raka bo polnilo čašo ljubečih občutij do sebe, ko se bo povezalo z blagohotnim Jupitrom, ki že obrača svoj korak.

V kresnem večeru se bomo prepuščali notranjemu vodenju iz samega centra Zemlje in naših Src. Ne pritiskajmo, temveč si dovolimo stopiti še globje v svoje darove, čarobne moči in lepoto, ki “nekje nekoč” niso bili sprejeti kot naravni ritem magije življenja. Venera iz raka bo v opoziciji s Plutonom.
Naj bo tokrat drugače, odgrnimo odejo strahu in naj posveti naša notranja luč. Tako kot kresničke.
Čaka nas močna polna Luna v znamenju kozoroga, ki bo podprta z veliko vizij in modrosti že retrogradnega Jupitra.
In ne pozabimo, končno obračamo Merkurja v direktno smer.☘💚
Jasmina “kresnička

V ponedeljkovem zgodnjem jutru

bo Sonce prestopilo v znamenje raka, natančno ob 05:32. V Luni iz škorpijona bo nekaj nemira sredi različnosti sedanjega časa. Ženski princip nežne Venere pa bo zaplesal s čarobnim Neptunom.

Vnoči na torek

bo Luna iz škorpijona ponovno spodbudila objem nežne Venere in čarobnega Neptuna, da se bomo potopili v magijo življenja. Po praznem teku bo ob 14:55 prestopila v strelca in razširila svoja pričakovanja preko meja.

V sredo

bo Luna iz strelca spodbujala čas ob prihajajočem kresnem večeru. Sonce bo krepilo svojo svetlobo z modrostjo dobrohotnega Jupitra. Venera pa se bo pripravljala na občutke globin in velikih moči ob nočnem soočenju z Pklutonom. Zaplešimo v magičnost Kresne noči.

V četrtek

nas čaka še en čaroben večer, ko bo zasijala močna polna Luna v znamenju kozoroga. Vanj bo prestopila ob 15:04, se napolnila z vizijami Jupitra in se ob 20:39 soočila s Soncem iz raka. Z odgovornostjo, modrostjo in mirom bomo stopili na pot bliže sebi.

V petek

pojdimo v odmaknjene dele narave, kjer se počutimo mirno in polno nadvihov. Naj bo dan prijeten in miren v svojih energijah, ki nam lahko prinesejo nove rešitve. Merkur je končno direkten.

V soboto

pričakujemo še en prijeten dan, ki naj bo namenjen nam in druženju z naravo. Bodimo fizično aktivni ter vztrajni v premagovanju vzponov in razdalj. Luna bo popoldan prestopila v znamenje vodnarja in nas povezala med seboj.

V jutranji nedelji

pa pričakujemo prestop Venere v znamenje leva, da bomo še bolj ogreli poletje. V levu jo pričakuje Mars, ki poln vroče strasti kaže svojo moč in pomembnost. Po čustvenem iskanju se bomo proti večeru le umirili in pogovorili.